П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяСмачні рибні котлети на основі картоплі з додаванням консервів – бюджетно, швидко,...

Смачні рибні котлети на основі картоплі з додаванням консервів – бюджетно, швидко, неклопотно

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо в холодильнику є банки риби, а ще залишилася холодна картопля "у мундирі", зробіть ці прості котлети.

Смачні рибні котлети на основі картоплі з додаванням консервів суттєво урізноманітнять ваше меню.

Котлети з рибних консервів та картоплі

Щоб котлети легко формувалися і добре тримали форму, використовуємо картоплю, зварену «у мундирі», для скріплення компонентів додаємо яйце та манну крупу. Також для соковитості та аромату не буде зайвим додати дрібну шатківницю цибулі.

Котлети виходять дуже м’якими, після смаження мають гарну рум’яну скоринку, виражений рибний смак та аромат. Подаються на стіл як самостійна страва, яку можна доповнити соусом.

Інгредієнти

Картопля – 2-3 шт., банка рибних консервів – 1 шт., цибуля – 2 шт., яйця – 1 шт., манка – 2 столові ложки, олія, сіль та перець – за смаком.

Як готувати

  • Картоплю добре вимити і разом із шкіркою відварити.

  • Рибу з банки відцідити від рідини і розім’яти виделкою.

  • Цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити до прозорості.

  • Картоплю натерти на дрібній тертці й додати до риби.

  • Додати яйце, сіль, перець, одну столову ложку манки і перемішати.

  • Сформувати котлети і панувати їх в решті манки.

  • Розігріти сковороду з маслом і обсмажити котлети до золотистої скоринки.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні