Раніше ми розповідали, як приготувати паску з вишнею.
Інгредієнти:
- 500 г м’яса;
- 1 кг картоплі;
- 1 цибуля;
- 1 морква;
- Сіль та перець – за смаком.
Для нудлів:
- 0,5 склянки кефіру;
- Щіпка соди;
- Сіль – до смаку;
- Борошно;
- Пару гілочок кропу;
- 2 зубчики часнику.
- сода – 1/4 ч. л.
Приготування:
- У казані або глибокій сковороді обсмажте цибулю з морквою до золотистого кольору, додайте нарізане м’ясо, посоліть і поперчіть. Спочатку все потрібно прожарити, а потім додати воду та тушкувати до готовності.
- У миску налийте кефір, всипте соду та сіль, добре розмішайте. Частками введіть просіяне борошно і замісіть тісто.
- Тісто розкотіть у корж, товщиною до 0,5 см, змастіть його олією, посипте зверху подрібненим кропом і часником, заверніть у тугий рулет.
- Наріжте рулет на шматочки шириною до 2-3 см, можна і більше.
- Коли м’ясо буде готове, додайте картоплю, воду і тушкуйте, поки вона не звариться, після цього зверху на картоплю викладіть нудлі і протушкуйте під закритою кришкою щонайменше 15 хвилин.