Котлети з курячих сердечок
Інгредієнти
Курячі сердечки – 300 грамів, цибуля – 1 штука, часник – 1 зубчик, яйце – 1 штука, манна крупа – 6 столових ложок, перець, сіль, олія – за смаком.
Приготування
- Промити курячі сердечки під проточною водою, видалити жир, протоки, судини і ще раз промити.
- Цибулю очистити і розрізати на шматочки.
- Через м’ясорубку пропустити курячі сердечки, цибулю та часник.
- Додати яйце, сіль, перець, манну крупу і добре перемішати.
- Накрити посудину з фаршем плівкою і залишити на 15-20 хвилин для набухання.
- Фарш викласти столовою ложкою з гіркою в сковороду з розігрітою олією.
- Обсмажити котлети на середньому вогні з двох боків до золотистої скоринки.