Для приготування салату з буряка не потрібні дорогі інгредієнти, але смак у нього такий, що сподобається навіть найвибагливішим гурманам. Головне, правильно вибрати буряк, щоб він був насиченого кольору і солодкий.
Раніше ми писали про рецепт ніжного м’яса з чорносливом, яке просто тане у роті.
Інгредієнти:
- 2 середні буряки;
- 1 пачка сиру фета;
- 1 пучок петрушки або руколи;
- 2 зубчики часнику;
- 100 грам подрібнених волоських горіхів;
- Сіль та чорний перець – за смаком;
- Оливкова олія або звичайна соняшникова рафінована для заправки.
Приготування:
- Насамперед промийте буряки під проточною водою і зваріть їх або відправте в духовку. Дайте буряку час охолонути.
- Наріжте фету на невеликі кубики, подрібніть зелень та часник.
- Наріжте буряки теж дрібними кубиками.
- У мисці з’єднайте буряк, фету, зелень, часник, посоліть і поперчіть до смаку.
- Волоські горіхи теж потрібно подрібнити і додати до салату.
- Полийте салат олією.
Такий буряковий салат зачарує вас і ваших домочадців незвичайним смаком та святковим виглядом.
Смачного!