Інгредієнти
- стегенця курячі – 5 шт;
- лимон – 1 шт;
- часник – 5 зуб;
- розмарин – 2 гілочки;
- вино біле сухе – 180 мл;
- олія рослинна – 2 ст. л.;
- сіль і перець – за смаком.
Раніше ми писали про п’ять неймовірних начинок для млинців.
Приготування
- Натерти цедру лимона і вичавити з нього сік.
- Видавити в пресі часник краще.
- Нарізати дрібно розмарин слід подрібнити.
- Змішати всі інгредієнти з рослинною олією, вином.
- Приправити за своїм смаком маринад сіллю та чорним перцем.
- Залити курку маринадом і покласти в холодильник на 60 хвилин.
- Запекти замариновані стегенця в розігрітій до 220 ⁰С духовку протягом 40-45 хвилин.
Ця страва чудово поєднується з ніжним картопляним пюре або білим розсипчастим рисом. Приємного апетиту!
Індексація навіть не 7,9%: скільки реально отримають пенсіонери в березні (відео)
Нова грошова допомога: хто з українців отримає виплати ООН у 2024 році (відео)