Куряче філе під сирно-овочевою шубою
Інгредієнти
Куряче філе – 500 грамів, огірки солоні – 4 штуки, цибуля – 3 штуки, морква – 1 штука, сир твердий – 200 грамів, майонез – 3 столові ложки, часник – 2 зубчики, олія соняшникова – 2-3 столові ложки, сіль та перець – за смаком.
Приготування
- Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на великій тертці.
- У сковороді розігріти олію і перекласти в неї цибулю з морквою. Обсмажити овочі, часто перемішуючи, протягом 5-6 хвилин.
- Солоні огірки натерти на великій тертці і відправити у сковороду до обсмажених овочів.
- Овочеву начинку перекласти у тарілку і дати охолонути.
- Кожне філе розрізати вздовж на три пласти, злегка відбити, натерти сіллю і чорним перцем і перекласти на деко, змащене олією (можна накрити пергаментом).
- У остиглу овочеву суміш додати майонез, пропущений через прес часник і рівномірно розподілити поверх кожної відбивної.
- Посипати тертим сиром і запекти в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин.
Подавати страву до столу з будь-яким гарніром.