Інгредієнти:
Для тіста:
- олія — 0,5 склянки,
- вода – 0,5 склянки,
- борошно – 2 склянки,
- сіль – кілька щіпок.
Для начинки:
- квашена капуста – 2 склянки,
- морква — 1 шт.,
- цибуля – 1 шт.,
- олія для смаження.
Приготування:
- У просіяному борошні зробити лунку по центру. Влити олію, воду, додати сіль. Замісити тісто. Накрити плівкою та залишити на 20 хвилин.
- Порізати цибулю півкільцями, моркву натерти. Обсмажити на олії, додати капусту і смажити до м’якості.
- Тісто розділити на 16 частин. Кожну розкачати дуже тонко, надаючи форму прямокутника. Покласти капусту, загорнути краї та згорнути рулетом.
- Викласти пергамент, маслом пергамент змащувати не треба.
- Розігріти духовку до 200 градусів. Змастити пиріжки яєчним жовтком. Випікати 20 хвилин.
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріжки без замішування тіста на сковороді.