Головна помилка у приготуванні м’ясних напівфабрикатів – попереднє розморожування. Але розморожувати їх перед приготуванням не можна.
Виконайте ці прості кроки, щоб котлети не розвалилися, не прилипли до сковороди і добре просмажилися.
- У глибоку сковороду налийте олію і зачекайте, щоб вона добре розігрілася. Потім зменште вогонь до середнього.
- Якщо на котлетах занадто багато інею – обережно зніміть його ножем, щоб не пошкодити паніровку.
- Викладайте котлети на сковороду і закривайте кришкою.
- Якщо бачите, що котлети швидко засмажуються, вогонь потрібно зменшити до мінімального. Через 5-7 хвилин відкрийте кришку і лопаткою акуратно переверніть котлети. І знову накрийте кришкою.
- Далі котлети можна буде перевернути ще кілька разів – кожні 2-3 хвилини. Це потрібно для рівномірного прожарювання.
У середньому заморожені котлети смажаться до готовності 15-20 хвилин із чотирма етапами перевертання. Кришку можна зняти тільки наприкінці, коли котлети будуть майже готові.