П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо за рецептами наших читачів: оригінальний салат з капустою, морквою та апельсином

Готуємо за рецептами наших читачів: оригінальний салат з капустою, морквою та апельсином

Этот материал также доступен на русском языке
Коли як не зараз поповнювати запаси організму вітамінами! Овочеві та фруктові поєднання у салатах надають їм пікантності, а також чимало задоволення тим, хто готував та їв.

Салат з капустою, морквою та апельсином

«Молода капуста чи пекінська (невелика головка) – 1 штука, морква – 1 штука, яблуко – 1 штука, апельсин – 1 штука, рослинна олія – 2 столові ложки, сіль та мед – за смаком.

  • Капусту нашаткувати, моркву нарізати соломкою або натерти на великій тертці, нарізати яблуко тонкими часточками.
  • Скласти всі інгредієнти в миску і посолити.
  • З апельсина вичавити весь сік і змішати його з олією.
  • Додати трохи меду.
  • Заправити салат соусом, посолити на смак і перемішати.

Тетяна Іванівна, м. Біла Церква»

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні