Каші зміцнюють серцево-судинну систему, допомагають боротися зі стресом, підвищують рівень енергії в організмі, позитивно впливають на мікрофлору кишечника.
Гарбузова каша з медом покращує моторну функцію кишечника, посилює сечовиділення, виведення солей з організму.
Перед тим, як зварити кашу з гарбуза, варять крупу. Наприклад, дуже популярна каша з гарбуза з пшоном або рисова каша з гарбуза. Рецепти приготування досить прості, а вже каша з гарбузом у мультиварці і не завдасть клопоту.
Як приготувати гарбузову кашу
Гарбуз необхідно очистити від шкіри та насіння, нарізати дрібними кубиками, припустити його з вершковим маслом.
Потім підсипати манну крупу або попередньо розпарене пшоно, додати мед, сіль і варити до готовності.
На 500 г гарбуза – 1/2 склянки води, 60 г манної крупи, 2 столові ложки меду та 20 г вершкового масла.