Можна самим у домашніх умовах створити кулінарний шедевр.
Для приготування потрібно:
- Ківі, мандарин, банан (фрукти можуть бути будь-якими).
- 70 мл води.
- 7 г агар-агару (або желатину)
- 400 мл молока.
- 150 г йогурту (можна сметану)
- 200 грам молока, що згущує.
Приготування
1: Підготуємо фрукти. Вони можуть бути будь-якими, які ви захочете. В даному випадку – банан, мандарин та ківі.
2: У миску наллємо холодну воду, додамо агар-агар або желатин. Розмішаємо.
3: Додамо молоко.
4: Додамо йогурт. Добре змішаємо суміш. Ставимо на плиту і доводимо до закипання, помішуючи.
5: У гарячу суміш вводимо молоко, що згущує, і перемішуємо. Знімаємо з вогню.
6: Додаємо в суміш фрукти та ягоди, перемішуємо.
7: Біля пластикової пляшки відрізаємо горловину. Перекладаємо масу в пляшку і відправляємо в холодильник на пару годин для застигання.
8: Коли маса застигне, можна зняти пластик. Робимо це за допомогою ножиць. Нарізаємо порціями та пригощаємося.