П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯблучний пиріг без яєць та замішування тіста – найпростіший рецепт

Яблучний пиріг без яєць та замішування тіста – найпростіший рецепт

Этот материал также доступен на русском языке
Цей пиріг ще називають "Три склянки". Справа в тому, що для його приготування потрібен мінімум продуктів. Але зате, яка смакота виходить!

Інгредієнти:

1 склянка крупи манної, 1 склянка борошна, 1 склянка цукру, 1,5 чайної ложки розпушувача, 6 штук яблук середнього розміру, 100 грам вершкового масла, пакетик ванільного цукру.

Приготування:

  1. Змішати борошно, цукор, манку та розпушувач в одному посуді.
  2. Яблука очистити від шкірки та натерти на середній тертці.
  3. У форму для випічки натерти на тертці масло (30-40 грам) і розподілити.
  4. Насипати шарами по черзі борошно та яблука. Верхній шар має бути з борошна.
  5. Зверху натерти масло і розрівняти його по всій поверхні.
  6. Запікати в духовці при 180°С приблизно на 1 годину 20 хвилин. Поверхня має зарум’янитися.
  7. За бажанням зверху пиріг можна посипати цукровою пудрою.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні