Інгредієнти:
кабачки – 500 г,
сир – 150 г,
вівсяні пластівці швидкого приготування – 130 г,
яйця – 2 шт.,
паприка – 1чайна ложка,
сухий часник – 0,5 чайної ложки,
сухий базилік, сіль і перець – за смаком.
Приготування:
- Кабачки натерти на тертці і добре віджати, щоб видалити всю вологу.
- Вівсяні пластівці залити 200 мл окропу і залишити на 15-20 хвилин.
- Додати до кабачків яйця та набряклі вівсяні пластівці.
- В отриману масу додати сіль, перець та спеції за смаком, тертий на дрібну тертку сир і перемішати.
- На розпечену сковороду з олією викласти по столовій ложці кабачкове тісто і обсмажити з двох боків до рум’яної скоринки.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як заморозити кабачки на зиму.