П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяСитні кабачкові оладки з фаршем: простий рецепт сезонної страви на обід

Ситні кабачкові оладки з фаршем: простий рецепт сезонної страви на обід

Этот материал также доступен на русском языке
На обід або вечерю пропонуємо поласувати ситними кабачковими оладками з м'ясним фаршем усередині.

Сезон кабачків у самому розпалі. Якщо ви вже наїлися традиційних кабачкових оладок, то саме час трохи урізноманітнити цю страву і приготувати оладки з начинкою. На обід або вечерю пропонуємо поласувати ситними кабачковими оладками з м’ясним фаршем усередині.

Інгредієнти:

кабачки – 800 г;
картопля – 300 г;
цибуля – 1 шт;
курячі яйця – 2 шт;
борошно – 280 г;
куряче філе або готовий фарш – 400 г;
сіль, спеції – за смаком.

Приготування

Кабачки, картопля і цибуля чистимо і подрібнюємо будь-яким способом: трьом на тертці, пропускаємо через м’ясорубку або в блендері. Кабачки також натираємо і залишаємо в мисці на деякий час, щоб стекла зайва рідина.

Змішуємо всі овочі між собою, додаємо яйця та борошно, перемішуємо, солимо та перчимо за смаком.

Беремо готовий магазинний курячий фарш або пропускаємо куряче філе через м’ясорубку самостійно. Додаємо сіль, спеції до смаку.

Сковороду добре розігріваємо з олією. Формуємо наші кабачкові оладки. Викладаємо 1 ст. л. з гіркою кабачкового тіста, чекаємо близько 1 хвилини, щоб воно трохи схопилося, і зверху ложкою кладемо трохи курячого фаршу. Потім накриваємо знову тестом.

Закриваємо їх кришкою та смажимо з одного боку, а потім перевертаємо на іншу. Повторюємо те саме до тих пір, поки не закінчиться тісто і фарш.

Готові оладки викладаємо на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир.

Подаємо страву зі сметаною або будь-яким іншим соусом.

Смачного!

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні