Якщо у вас немає кухонних вагів, ви можете відміряти кількість сипких або рідких продуктів, вказаних у рецепті, за допомогою столової ложки.
|
Продукт |
Одна столова ложка |
|
|
рівно в край |
з гіркою |
|
|
Сухі інгредієнти |
||
|
Желатин у порошку |
10 г |
15 г |
|
Какао |
20 г |
25 г |
|
Кориця |
15 г |
20 г |
|
Крохмаль |
20 г |
30 г |
|
Лимонна кислота |
12 г |
16 г |
|
Майонез |
25 г |
30 г |
|
Мед |
25 г |
30 г |
|
Борошно |
20 г |
30 г |
|
Цукор |
15 г |
25 г |
|
Цукрова пудра |
15 г |
25 г |
|
Вершкове масло |
20 г |
25 г |
|
Сода |
22 г |
28 г |
|
Сіль |
20 г |
25 г |
|
Сухарі мелені |
15 г |
20 г |
|
Сухі дріжджі |
8 г |
11 г |
|
Рідкі інгредієнти |
||
|
Лікер |
20 г |
|
|
Рослинна олія |
16 г |
|
|
Соєвий соус |
15 г |
|
|
Оцет |
18 г |
|








