П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяРецепт дня: пиріжок "Бомбочка"

Рецепт дня: пиріжок “Бомбочка”

Этот материал также доступен на русском языке
Ці пиріжки – справжні бомбочки. Вони соковиті, ароматні і просто тануть у роті.

Нам знадобляться:

Для тіста:

3,5 склянки борошна,

склянка води,

4 столові ложки рослинної олії,

чайна ложка цукру,

чайна ложка солі.

Для начинки:

5 помідорів,

200 г бринзи,

2 зубки часнику,

зелень,

сіль.

Приготування:

  1. Помідори нарізати кружальцями, бринзу розім’яти виделкою, додати вичавлений часник, подрібнену зелень.
  2. У окропі розмішати цукор і сіль, додати рослинне масло і борошно. Вимісити м’яке тісто. Залишити на 30 хвилин.
  3. Розкачати половину тіста у великий тонкий корж, розкласти кружечки помідорів з відстанню 3 см один від одного. На кружечки – начинку.
  4. Розкачати другий пласт тіста, накрити ним перший – із начинкою.
  5. Склянкою відповідного діаметра вирізати пиріжки за контуром кружечків помідора. Защипнути.
  6. Смажити пиріжки у великій кількості олії – з обох боків.
  7. Викласти на паперовий рушник, щоб зняти зайвий жир.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні