Курячі стегенця ретельно промити під проточною теплою водою, витерти кухонними паперовими рушниками. Ножем зробити надріз із внутрішнього боку й дістати кістку та сухожилля. Шкіра має бути цілою та непошкодженою. М’ясо трохи відбити. Посолити, поперчити і відставити на 20 хвилин.
У сковороду налити невелику кількість олії й поставити на вогонь. Коли вона добре розігріється, висипати дрібно нарізану цибулю. Обсмажити до прозорості. Додати подрібнені шампіньйони і далі все готувати. Коли з грибів вийде вся рідина і компоненти підрум’яняться, вимкнути конфорку.
Стіл застелити фольгою, розкласти стегенце. На край висипати 2 столові ложки грибів і 1 столову ложку тертого сиру. Загорнути рулет, щоб начинка була всередині і не виглядала з боків.
Загорнути все у фольгу і викласти на деко. Розігріти духовку до 180-200 градусів і випікати 30-40 хвилин до повної готовності.
Читайте також: