Середа, 20 Жовтня, 2021
ГоловнаДомашня енциклопедіяВітамінні цукати з моркви

Вітамінні цукати з моркви

Этот материал также доступен на русском языке
Нам будуть потрібні: 0,5 кг моркви, 0,5 кг цукру, 5 г лимонної кислоти, 1 пакетик ванільного цукру.

Моркву помити, почистити і нарізати кружальцями завтовшки 0,5 см. Перекласти шматочки моркви в каструлю. Залити окропом і варити 7 хвилин, потім воду злити. Для приготування сиропу використовуємо вже готовий відвар (150 мл води) і 0,5 кг цукру. Варимо сироп, додаємо лимонну кислоту і ванільний цукор. Залити сиропом моркву і уварювати на повільному вогні до прозорості моркви. Далі сироп потрібно злити в окремий посуд, а моркву викласти на деко і поставити в духовку на обдування на 45 градусів і підсушити 45 хвилин. Готові цукати обваляти в цукрі і скласти в посудину, щільно закривши кришкою.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом буряку по-корейськи.

Нове на сайті