Середа, 24 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниПЦР-тести та маски повертаються на прикордонні пункти

ПЦР-тести та маски повертаються на прикордонні пункти

Этот материал также доступен на русском языке
З початком військових дій РФ в Україні для всього світу ковід відступив на другий план, відпала більшість обмежень та необхідність регулярного тестування.

Але сам ковід нікуди не подівся. Більше того, ВООЗ уже попереджає про осінню хвилю коронавірусу, спираючись на звіти країн про зростання захворюваності.

Зокрема, повідомляють молдавські ЗМІ , МЗС Молдови оновило інформацію про правила в’їзду в інші країни у зв’язку з пандемією, а також опублікувало список країн, у які громадян Молдови пускають із простроченими паспортами.

Сусіди зазначають, що кордон Румунії молдовани перетинають поки що без масок і тестів на COVID. Але щодо інших країн та приїзду до Молдови міністерство закордонних справ щотижня затверджує список держав із підвищеним епідеміологічним ризиком передачі інфекції COVID-19, для яких потрібно пред’явити негативний результат тесту ПЦР-тест під час перетину державного кордону.

Оскільки зараз у Молдові перебуває і транзитом її перетинає величезна кількість українців, необхідно заздалегідь ознайомитися з даними про епідситуацію, щоб на кордоні мандрівників не очікував неприємний сюрприз.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні