Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаНовиниІталійський полковник після виходу на пенсію переїхав за коханою в Україну і...

Італійський полковник після виходу на пенсію переїхав за коханою в Україну і записався в добровольчу частину

Этот материал также доступен на русском языке
Італієць Даніеле Діквіріко після виходу на пенсію до Італії вирішив переїхати до України та записався добровольцем у пожежну частину.

Італієць Даніеле Діквіріко перебрався на батьківщину коханої Надії, в Україну, вісім років тому.

Як розповіло подружжя “М-Студіо”, познайомилися в Італії, куди жінка приїхала на заробітки. Пожежник Даніеле допоміг їй знайти житло. Зав’язалися стосунки, згодом вони одружилися.

Після того, як Даніеле вийшов на пенсію, подружжя вирішило переїхати в Україну. Відтоді проживають у селі Малі Геївці на Закарпатті, де придбали будинок і облаштували господарство. Італієць каже, що обожнює рибалити, збирати гриби та вирощувати городину.

Але цього колишньому пожежнику виявилося замало. Сумував за роботою, якій віддав 35 років життя. Саме стільки пропрацював пожежником на рідному острові Ельба. Мав звання полковника. Доводилося боротися з вогняною стихією в лісах, будинках та навіть на кораблях.

Одними з пам’ятних речей, які привіз із собою в Україну з Італії, стали пожежна форма та спорядження.

Раніше ми розкрили секрет довголіття найстарішого чоловіка у світі – це удача та регулярна риба зі смаженою картоплею.

Зрештою Даніеле вирішив повернутися до улюбленої роботи — дізнавшись, що в селі створили добровольчу пожежну частину, одразу записався в добровольці. На той момент йому було 65 років.

“Я дуже люблю пожежну справу й люблю допомагати людям”, — каже він.

Працює чоловік за викликом — як тільки стається пожежа, йому телефонують і він приєднується до команди рятувальників. Обслуговують Ужгородський район.

Навіть попри повномасштабну війну, італієць не покинув Україну — продовжує тут жити та займатися улюбленою справою. Каже, що тільки так життя продовжується.

Вам також може сподобатися новина:

Чому лікарі наполегливо рекомендують періодично здавати аналізи: яка у цьому необхідність

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні