Якщо додати до капусти гарбуз і м’яко обсмажену цибулю, смак стане багатшим, м’якшим і набуде легкої солодкості, яка чудово поєднується з кислинкою капусти. Така начинка добре тримає форму і робить пиріжки особливо соковитими.
Вам буде цікаво: Найсмачніша квашена капуста за 24 години: простий рецепт
Додайте гарбуз і смажену цибулю — начинка стане м’якою і ароматною.
квашена капуста – 100 г
гарбуз — 200 г
цибулина — 1 шт.
вода – близько 100 мл
чорний перець — за бажанням
Обсмажте цибулю.
Цибулю дрібно наріжте і злегка обсмажте на рослинній олії.
Додайте капусту, тушкуйте близько 10 хвилин, помішуючи.
Додайте гарбуз.
Всипте натертий гарбуз, Додайте трохи води, перемішайте, накрийте кришкою і тушкуйте ще 15 хвилин до м’якості.
Начинка готова – вона виходить яскравою, ароматною і відмінно підходить для пиріжків будь-якої форми.
Читайте також:
У сучасному ритмі життя, коли щоденне жонглювання роботою, доглядом за дітьми та домашніми справами вимагає…
День без дощів, але з щільною хмарністю. Детальний прогноз погоди на четвер.
У четвер Сонце активізується. Попередження метеозалежним: завтра очікується геомагнітна буря.
Самотні люди похилого віку більше не в зоні ризику. Вчені впевнені, що такий спосіб життя…
Менше новоприбулих і більше працевлаштованих. Євросоюз продовжує перегляд правил підтримки українців.
Заборони та блокування. Що можуть запровадити в Україні проти порушників мобілізації найближчим часом?