Цей рулет стане окрасою святкового столу, хоча приготувати його можна і на звичайну вечерю чи обід.
Раніше ми розповідали, як зробити рулет з печінки.
Після охолодження рулет легко ріжеться тонкими скибочками – виходить гарна мармурова нарізка.
Порада. Щоб рулет вийшов особливо соковитим, перед запіканням можна дати м’ясній суміші постояти 20-30 хвилин – желатин почне розчинятися, і рулет краще триматиме форму. А для більш насиченого смаку спробуйте додати щіпку паприки або замінити кріп сумішшю сухих прованських трав.
Читайте також:
В українській армії планують змінити систему розподілу призовників та їх навчання. Що ще передбачає новий…
Мобільний оператор оновив список послуг для абонентів. Українці можуть платити менше: Vodafone представив три інструменти…
Хочете, щоб вишня та черешня радували великим урожаєм навіть після морозів? Підготуйте дерева заздалегідь.
Чи можна зробити справді смачні та ніжні млинці з мінімуму продуктів? Переконайтеся, що це можливо!
Чому частині українців потрібно якнайшвидше перейти до іншої газової компанії і що буде, якщо це…
Невизначеність із підвищенням зарплат педагогам триває. У Верховній Раді вимагають пояснень від Кабміну.