Завдяки особливому маринаду вона набуває насичений, ніжний смак і апетитний аромат, який можна порівняти з сьомгою або фореллю. Це ідеальна страва для святкового столу або сімейної вечері.
Раніше ми розповідали, як приготувати сало в пакеті.
Через добу риба буде готова – ніжна, ароматна і за смаком як справжня червона риба. Подавайте з картоплею, тостами чи скибочками лимона.
Читайте також:
Капуста — один із головних овочів зимового раціону, але часто вже за кілька тижнів після…
Цукровий діабет все частіше називають "тихою епідемією XXI століття" - і це не перебільшення. Хвороба…
Чи може реєстрація місця проживання зробити людину власником житла? Про права та обмеження зареєстрованих у…
У деяких Telegram-каналах почала з'являтися інформація про те, що українцям пенсійного віку треба надати у…
Кабінет Міністрів України схвалив порядок реалізації програми «Зимова підтримка», яка передбачає разову фінансову допомогу у…
Коли за вікном прохолодно й часто йдуть дощі, прати великі речі стає особливим викликом —…