Ніжні рулетики з курячого філе, обсипані золотистим кунжутом, — це страва, яку легко приготувати за мінімум часу. Вони виходять соковитими всередині, з ароматною скоринкою зовні та чудово пасують до овочевого гарніру чи рису.
Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніший одеський форшмак.
Листкове тісто – 250 г
Куряче філе – 450 г
Кунжут – 100 г
Сіль – за смаком
Перець – за смаком
Зелень (кріп) – 30 г
Розкатайте тісто тонким шаром.
Вибийте куряче філе. Додайте сіль та перець (приправи за смаком).
Викладіть куряче філе на тісто, додайте зелень.
Скрутіть у рулет та наріжте на шматки.
Посипте кожен шматок кунжутом.
Читайте також:
Якою буде погода в Україні в суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Виноград особливо чутливий до ранніх осінніх морозів: пагони, листя та ягоди можуть постраждати ще до…
Багато хто вважає, що чай вимиває кальцій із організму, але чи справді це так –…
Опалювальний сезон в Україні для побутових споживачів так і не розпочався. Експерт розповів, коли в…
Розуміння, де у SMD LED знаходиться анод, а де катод, - один із ключових моментів…