Ніжні рулетики з курячого філе, обсипані золотистим кунжутом, — це страва, яку легко приготувати за мінімум часу. Вони виходять соковитими всередині, з ароматною скоринкою зовні та чудово пасують до овочевого гарніру чи рису.
Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніший одеський форшмак.
Листкове тісто – 250 г
Куряче філе – 450 г
Кунжут – 100 г
Сіль – за смаком
Перець – за смаком
Зелень (кріп) – 30 г
Розкатайте тісто тонким шаром.
Вибийте куряче філе. Додайте сіль та перець (приправи за смаком).
Викладіть куряче філе на тісто, додайте зелень.
Скрутіть у рулет та наріжте на шматки.
Посипте кожен шматок кунжутом.
Читайте також:
Перелік медичних препаратів. Які аптеки вже приєднатися до програми?
Уряд оновив порядок виїзду за кордон. Кому доведеться готувати додаткові документи?
На різдвяні і новорічні свята кожна господиня хоче приготувати щось смачненьке. Пропонуємо такий рецепт. Ваші…
Нові можливості з економії для літніх людей у 2026 році. Як зменшити витрати без особливих…
Новий законопроєкт викликав хвилю паніки та обурення в соцмережах. Юрист пояснила, через що виникла плутанина.
Українські аграрії назвали сорти картоплі, які показали найвищу врожайність за останні кілька років. Які сорти…