Ключові тези:
Шукаєте простий та смачний рецепт? Спробуйте цей відкритий пиріг зі сливами. Він готується із простого тіста без яєць та молочних продуктів, а начинку можна варіювати на свій смак.
Борошно пшеничне – 200 г, рослинна олія (рафінована) – 80 мл, окріп – 75 мл, цукор – 2-3 столові ложки і для посипання, розпушувач – 1 чайна ложка, сіль – ¼ чайної ложки, крохмаль – 1-2 чайні ложки, яблуко – 1 шт., сливи – 4-5 шт.
Порада: можна використовувати тільки сливи або зробити суміш із різних фруктів – наприклад, додати груші або виноград.
Читайте також:
Телевізор став звичною частиною нашого повсякденного життя. Ми дізнаємося про новини, відпочиваємо за улюбленими фільмами,…
Чоловік разом із донькою отримували державну допомогу на проживання як внутрішньо переміщені особи. Суд визнав…
У різні епохи та культурах люди спостерігають одну закономірність: жінки живуть довше за чоловіків. І…
Продаж завжди залишався серцем роботи Domino. Понад двадцять років лідерства на українському ринку fashion-рітейлу та…
Жовтень – золотий час для риболовлі. Настали дні активного клювання, відмічені в місячному календарі. Що…
9-го жовтня активний циклон зміщуватиметься з Криму трохи на північ і надалі. Тож у четвер…