Ключові тези:
Шукаєте простий та смачний рецепт? Спробуйте цей відкритий пиріг зі сливами. Він готується із простого тіста без яєць та молочних продуктів, а начинку можна варіювати на свій смак.
Борошно пшеничне – 200 г, рослинна олія (рафінована) – 80 мл, окріп – 75 мл, цукор – 2-3 столові ложки і для посипання, розпушувач – 1 чайна ложка, сіль – ¼ чайної ложки, крохмаль – 1-2 чайні ложки, яблуко – 1 шт., сливи – 4-5 шт.
Порада: можна використовувати тільки сливи або зробити суміш із різних фруктів – наприклад, додати груші або виноград.
Читайте також:
Більшість людей використовує майже вдвічі більше прального порошку, ніж потрібно. Це призводить не тільки до…
Магнітні збурення формуються через активність Сонця. Викиди корональної маси та посилені потоки сонячного вітру здатні…
Від мінусових ночей до майже весняного тепла. Чим здивує понеділок?
Як підготувати грядки зараз, щоб навесні зібрати рекордну кількість моркви. Дві техніки підзимового посіву, які…
Кулінарний хіт у будь-яку пору року. Ось як приготувати смачну і корисну страву з інгредієнтів,…
Наступні 7 днів відкриють шлях до рішень, які ви давно відкладали. Астрологи розповіли, чого ще…