Ключові тези:
Диня – це представник сімейства гарбузових, і за своєю структурою відноситься до хибних ягід. У ній міститься безліч цінних елементів:
Ключові переваги дині:
Незважаючи на всі плюси, диня – продукт, який потребує обережності. Вона містить багато клітковини і може викликати проблеми із травленням.
Вам буде цікаво: За смаком – як свіжа: консервуємо диню на зиму
Кому диня може зашкодити:
Також варто пам’ятати про невідповідні поєднання:
Щоб диня порадувала смаком і не нашкодила здоров’ю, важливо правильно обрати плід.
Читайте також: Секрет солодкості кавуна – на що звернути увагу при покупці: на ринку вам про це не скажуть
Кабінет Міністрів звернувся до НКРЕКП щодо запланованих змін тарифів на водопостачання та водовідведення. Коли підвищать…
Для внутрішньо переміщених осіб в Україні запустили програму грошової допомоги на ремонт житла. Що треба…
Ми продовжуємо серію публікацій про речі, які на перший погляд здаються непотрібними, а насправді можуть…
Щоб отримати яйця з бажаною консистенцією білка та жовтка, важливо дотримуватися правильного часу варіння. Що…
Яким буде 2026 рік для України — роком нових випробувань чи початком змін? У передноворічний…
У березні 2026 року частина українських пенсіонерів може отримати суттєве підвищення виплат у межах щорічної…