Ключові тези:
Диня – це представник сімейства гарбузових, і за своєю структурою відноситься до хибних ягід. У ній міститься безліч цінних елементів:
Ключові переваги дині:
Незважаючи на всі плюси, диня – продукт, який потребує обережності. Вона містить багато клітковини і може викликати проблеми із травленням.
Вам буде цікаво: За смаком – як свіжа: консервуємо диню на зиму
Кому диня може зашкодити:
Також варто пам’ятати про невідповідні поєднання:
Щоб диня порадувала смаком і не нашкодила здоров’ю, важливо правильно обрати плід.
Читайте також: Секрет солодкості кавуна – на що звернути увагу при покупці: на ринку вам про це не скажуть
Блогерка викрила підробку масла. Яка популярна в Україні торгова марка не пройшла перевірку?
Прийшла помилкова квитанція за опалення? Ось коли можна не платити і домагатися перерахунку.
Вже скоро електронні трудові книжки стануть обов’язковими. Дізнайтесь крайній термін переводу документа у цифровий формат.
На кордоні колапс. База митниці “лягла”, рух тимчасово заблоковано.
Борги перед державою не дозволять українцям розпоряджатися майном і фінансовими активами. Банки, МВС і нотаріуси…
Кабмін компенсує витрати ветеранів. Хто з колишніх військових може розраховувати на фінансову підтримку?