Ключові тези:
Диня – це представник сімейства гарбузових, і за своєю структурою відноситься до хибних ягід. У ній міститься безліч цінних елементів:
Ключові переваги дині:
Незважаючи на всі плюси, диня – продукт, який потребує обережності. Вона містить багато клітковини і може викликати проблеми із травленням.
Вам буде цікаво: За смаком – як свіжа: консервуємо диню на зиму
Кому диня може зашкодити:
Також варто пам’ятати про невідповідні поєднання:
Щоб диня порадувала смаком і не нашкодила здоров’ю, важливо правильно обрати плід.
Читайте також: Секрет солодкості кавуна – на що звернути увагу при покупці: на ринку вам про це не скажуть
Довговічність батареї смартфона залежить не тільки від виробника, а й від вас. Дізнайтеся, який заряд…
Будьте пильні: шахраї навчилися використовувати так звані «кружечки» у Telegram, щоб виманити гроші у ваших…
Хочете порадувати сім'ю смачною та ситною вечерею? Спробуйте приготувати паприкаш із болгарським перцем — класичну…
Monobank повідомив, як взяти участь в акції, щоб заробити “легкі” гроші. Ось що потрібно зробити.
2025 року українським пенсіонерам все частіше доводиться стикатися з призупиненням виплат. Важливо розуміти, чому це…
Українські споживачі природного газу досить часто стикаються з некоректними сумами у квитанціях. Фахівці розповіли, чому…