Ключові тези:
Диня – це представник сімейства гарбузових, і за своєю структурою відноситься до хибних ягід. У ній міститься безліч цінних елементів:
Ключові переваги дині:
Незважаючи на всі плюси, диня – продукт, який потребує обережності. Вона містить багато клітковини і може викликати проблеми із травленням.
Вам буде цікаво: За смаком – як свіжа: консервуємо диню на зиму
Кому диня може зашкодити:
Також варто пам’ятати про невідповідні поєднання:
Щоб диня порадувала смаком і не нашкодила здоров’ю, важливо правильно обрати плід.
Читайте також: Секрет солодкості кавуна – на що звернути увагу при покупці: на ринку вам про це не скажуть
Базова соціальна допомога вже доступна сім’ям з низькими доходами, а з жовтня її зможуть отримати…
Учасники бойових дій (УБД) в Україні мають законне право на знижки або повну компенсацію вартості…
Понад двадцять років тому українська пенсійна система зазнала кардинальних змін. Звична для багатьох концепція трудових…
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Не всі рослини витримують радикальне обрізування восени. Пояснюємо, як уникнути поширених помилок і зберегти сад.