Ключові тези:
На 1 кг ікри:
Ікру готують із суміші просмажених овочів, додаючи томат-пасту або томат-пюре, сіль, цукор, зелень, прянощі.
З книги «Золота енциклопедія домашнього консервування»
Майте на увазі, сирі лісові гриби не зберігають навіть у холодильнику – вони швидко псуються і можуть стати небезпечними.
Ми розповідали про гриби: 10 правил для початківців та досвідчених грибників: як збирати гриби і не отруїтися
Якщо ви не плануєте готувати їх одразу, обов’язково відваріть: залийте водою, доведіть до кипіння, злийте першу воду і проваріть ще 20–30 хвилин. Після цього гриби можна зберігати в холодильнику до двох діб або заморозити про запас.
Вас також можуть зацікавити новини:
У понеділок, 4 серпня, у східних та північно-східних областях, вдень також місцями у західних регіонах…
Чи варто вживати якихось захисних заходів? Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори ризику.
Середина літа - чудовий час, щоб нарешті завершити розпочате, прислухатися до себе і не забути…
Надіслали неправильні показання лічильника: чи можна виправити ситуацію. У ДПЕК доступно пояснили, як швидко та…
У спекотні дні головний біль – не рідкість. Але якщо це мігрень, біль може бути…
Іноді прості поради можуть заощадити вам час та нерви. У нашій «господарській скриньці» — шість…