Ключові тези:
На 1 кг ікри:
Ікру готують із суміші просмажених овочів, додаючи томат-пасту або томат-пюре, сіль, цукор, зелень, прянощі.
З книги «Золота енциклопедія домашнього консервування»
Майте на увазі, сирі лісові гриби не зберігають навіть у холодильнику – вони швидко псуються і можуть стати небезпечними.
Ми розповідали про гриби: 10 правил для початківців та досвідчених грибників: як збирати гриби і не отруїтися
Якщо ви не плануєте готувати їх одразу, обов’язково відваріть: залийте водою, доведіть до кипіння, злийте першу воду і проваріть ще 20–30 хвилин. Після цього гриби можна зберігати в холодильнику до двох діб або заморозити про запас.
Вас також можуть зацікавити новини:
4 листопада в Україні переважатиме прохолодна погода.
Мені 62 роки, і коли я вийшов на пенсію, найбільше мене лякала не тиша, а…
Серія сонячних спалахів класу M, що сталася 3 листопада, відправила в космос корональний викид маси.
Спробуйте оновити класичний рецепт - додайте в квашену капусту трохи гарбуза. Результат здивує і зовнішнім…
Восени на полицях з'являється сонячна хурма — фрукт, який не тільки тішить смак, а й…
З грудня українці матимуть змогу отримати фінансову допомогу від держави — від 1000 до 6500…