Сезон кабачків триває. Саме час спробувати приготувати оригінальну страву з улюбленого літнього овоча. Незвичний рецепт з кабачків пропонує спробувати фуд-блогерка із Житомира Інна Лагомін, яка поділилася ним у тік-току. Обов’язково спробуйте!
Раніше ми розповідали, як приготувати кабачки в клярі.
1. Очищаємо кабачок і нарізаємо його на товсті кружальця по 1 см товщиною. Солимо і додаємо спеції.
2. Окремо у блендер закидаємо хліб, щоб подрібнити у разі відсутності сухарів. У окремі тарілки насипаємо борошно, сухарі і взбиваємо яйця в мисці.
3. По черзі занурюємо кабачки в борошно, яйця та сухарі. Обсмажуємо на пательні з олією до золотистої скоринки.
4. Для начинки тремо яйця на терці. Те саме робимо із сиром та часником.
5. Додаємо в суміш майонез і подрібнюємо помідор. Якщо томати соковиті, не використовуємо для суміші рідку серединку овоча.
6. Збираємо сендвічі, намастивши начинкою одне кружальце кабачка та поклавши зверху інше.
Вас також можуть зацікавити новини:
Сьогодні цю рибу можна зустріти лише подекуди — і то у мізерній кількості. У чому…
Більшість городників викидають рослину після першого збору врожаю, навіть не підозрюючи, що салат може знову…
Власникам газових плит і котлів радять не зволікати з важливою перевіркою, яка допоможе уникнути зайвих…
Частина українців можуть зареєструватися на отримання грошових виплат від благодійного фонду "Карітас". Яким критеріям потрібно…
Понад 14 тисяч гривень – саме стільки гарантовано отримують деякі пенсіонери. Хто має право на…
У 2025 році в Україні деякі категорії громадян можуть оформити поліс обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності…