Сезон кабачків триває. Саме час спробувати приготувати оригінальну страву з улюбленого літнього овоча. Незвичний рецепт з кабачків пропонує спробувати фуд-блогерка із Житомира Інна Лагомін, яка поділилася ним у тік-току. Обов’язково спробуйте!
Раніше ми розповідали, як приготувати кабачки в клярі.
1. Очищаємо кабачок і нарізаємо його на товсті кружальця по 1 см товщиною. Солимо і додаємо спеції.
2. Окремо у блендер закидаємо хліб, щоб подрібнити у разі відсутності сухарів. У окремі тарілки насипаємо борошно, сухарі і взбиваємо яйця в мисці.
3. По черзі занурюємо кабачки в борошно, яйця та сухарі. Обсмажуємо на пательні з олією до золотистої скоринки.
4. Для начинки тремо яйця на терці. Те саме робимо із сиром та часником.
5. Додаємо в суміш майонез і подрібнюємо помідор. Якщо томати соковиті, не використовуємо для суміші рідку серединку овоча.
6. Збираємо сендвічі, намастивши начинкою одне кружальце кабачка та поклавши зверху інше.
Вас також можуть зацікавити новини:
Рекомендується враховувати місцеві попередження та оновлення прогнозів перед плануванням поїздок і робіт на відкритому повітрі.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня - що кажуть астрофізики
Прийняття поправки до Бюджету може стати важливим кроком у спрощенні доступу до певних ліків та…
Іноді погане самопочуття пов'язане із нестачею вітамінів в організмі. Визначити, чого саме вам не вистачає,…
Головний убір — не просто захист від сонця або вітру. Для жінки старшого віку це…
Якщо вас почали турбувати стріляючі болі в руці, оніміння пальців, обмежена рухливість в плечі, це…