Сезон кабачків триває. Саме час спробувати приготувати оригінальну страву з улюбленого літнього овоча. Незвичний рецепт з кабачків пропонує спробувати фуд-блогерка із Житомира Інна Лагомін, яка поділилася ним у тік-току. Обов’язково спробуйте!
Раніше ми розповідали, як приготувати кабачки в клярі.
1. Очищаємо кабачок і нарізаємо його на товсті кружальця по 1 см товщиною. Солимо і додаємо спеції.
2. Окремо у блендер закидаємо хліб, щоб подрібнити у разі відсутності сухарів. У окремі тарілки насипаємо борошно, сухарі і взбиваємо яйця в мисці.
3. По черзі занурюємо кабачки в борошно, яйця та сухарі. Обсмажуємо на пательні з олією до золотистої скоринки.
4. Для начинки тремо яйця на терці. Те саме робимо із сиром та часником.
5. Додаємо в суміш майонез і подрібнюємо помідор. Якщо томати соковиті, не використовуємо для суміші рідку серединку овоча.
6. Збираємо сендвічі, намастивши начинкою одне кружальце кабачка та поклавши зверху інше.
Вас також можуть зацікавити новини:
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Експерти радять сіяти насіння одразу після збору, поки оболонка ще м’яка, та підтримувати постійну вологість…
Хочете порадувати близьких смачним тортом, але немає часу стояти в духовці? Скористайтеся цим простим рецептом.
Частина внутрішнього переміщених осіб втратить державну допомогу на проживання. У Мінсоцполітики назвали причини.
Деяким споживачам газу більше не нараховуватимуть платежі за його доставку. Кого це стосується та з…