Сирники з кукурудзяним борошном виходять особливо м’якими, з рум’яною скоринкою, що хрумтить. Таке борошно робить тісто повітряним, а смак яскравим і цікавим.
Змішайте цукор, ванільний цукор та лимонну цедру. Розітріть лопаткою, щоб розкрився аромат цедри.
Сир розімніть виделкою або пробийте блендером. Додайте борошно, крохмаль, яйце, жовток та ароматну цукрову суміш. Добре перемішайте.
Заберіть тісто в холодильник мінімум на 30 хвилин – воно стане щільнішим і одноріднішим.
Сформуйте сирники, обваляйте їх у кукурудзяному борошні.
Обсмажте на розігрітій сковороді з олією з обох боків до золотистої скоринки.
Подавайте сирники зі сметаною, полуницею або варенням із ягід.
Порада: якщо хочеться яскравішого смаку – додайте до кукурудзяної муки трохи мигдальної.
Вас також можуть зацікавити новини:
Від перших днів липня небесна сцена ніби тремтить від напруженості. Ми входимо в зону емоційної…
Незважаючи на чутки та очікування підвищення, влада зберігає фіксовані ціни, щоб забезпечити передбачуваність для населення.…
Це село на кордоні з Румунією називають найбагатшим в Україні. Тут розкіш поєднується з прагматизмом,…
Стали періодично турбувати біль і дискомфорт у стегні? Не ігноруйте цей симптом, пояснюючи це перевтомою…
У другий місяць літа ми відзначатимемо важливу для нашої країни дату - День Української Державності.
У 2026 році в Україні заплановано підвищення мінімальної пенсії лише на 203 грн. На тлі…