Сирники з кукурудзяним борошном виходять особливо м’якими, з рум’яною скоринкою, що хрумтить. Таке борошно робить тісто повітряним, а смак яскравим і цікавим.
Змішайте цукор, ванільний цукор та лимонну цедру. Розітріть лопаткою, щоб розкрився аромат цедри.
Сир розімніть виделкою або пробийте блендером. Додайте борошно, крохмаль, яйце, жовток та ароматну цукрову суміш. Добре перемішайте.
Заберіть тісто в холодильник мінімум на 30 хвилин – воно стане щільнішим і одноріднішим.
Сформуйте сирники, обваляйте їх у кукурудзяному борошні.
Обсмажте на розігрітій сковороді з олією з обох боків до золотистої скоринки.
Подавайте сирники зі сметаною, полуницею або варенням із ягід.
Порада: якщо хочеться яскравішого смаку – додайте до кукурудзяної муки трохи мигдальної.
Вас також можуть зацікавити новини:
Чи може реєстрація місця проживання зробити людину власником житла? Про права та обмеження зареєстрованих у…
У деяких Telegram-каналах почала з'являтися інформація про те, що українцям пенсійного віку треба надати у…
Кабінет Міністрів України схвалив порядок реалізації програми «Зимова підтримка», яка передбачає разову фінансову допомогу у…
Коли за вікном прохолодно й часто йдуть дощі, прати великі речі стає особливим викликом —…
Період перебування на обліку в центрі зайнятості може бути зарахований до страхового стажу, але є…
Вирощування дині в Україні — справа не з легких, адже культура ця теплолюбна, потребує сонця,…