Один раз спробуєте – і більше не купуватимете магазинних. Ніжні домашні глазуровані сирки смакуватимуть усій родині. А головне – жодних консервантів, а значить – максимум користі!
Раніше ми розповідали, як приготувати неймовірно ніжний торт «Семистаканник».
1. За допомогою блендера збивайте сир, цукрову пудру та масло.
2. На шматок харчової плівки викладіть сирну масу і акуратно загорніть її, надаючи форму глазурованого сирку. Якщо вирішили робити сирок з начинкою — попередньо покладіть трохи начинки в центр сирної маси. Замість харчової плівки можна використати кондитерський мішок великого діаметра.
3. Викладіть сирки на дошку та відправте в морозилку, щоб затверділи.
4. Приготуйте глазур: на водяній бані розтопіть шоколад і потроху додавайте в нього олію, постійно помішуючи. Перелийте у високу склянку.
5. Зніміть плівку із сирків, наштрикніть їх на шпажку та занурте у шоколад. Викладіть на пергаментний папір на дошці для оброблення продуктів.
6. Готові сирки відправте в холодильник приблизно на 20 хвилин, щоб шоколад застиг.
Вас також можуть зацікавити новини:
Енергетична компанія вимагала від жительки Київщини сплатити майже 10 тисяч гривень за порушення, з яким…
Українське пенсійне законодавство враховує не тільки набутий стаж, а й рівень заробітної плати. Чим вища…
Погода 22 вересня потішить теплом, продовжить літо.
На планеті Земля зберігається підвищена геомагнітна активність. Як поводитися у цей день?
Тиждень глибинних змін та важливих виборів. З 22 по 28 вересня 2025 року – період,…
Як правильно зберігати журавлину, щоб зберегти максимум користі? Заморожування, вода або цукор - вибирайте спосіб,…