Один раз спробуєте – і більше не купуватимете магазинних. Ніжні домашні глазуровані сирки смакуватимуть усій родині. А головне – жодних консервантів, а значить – максимум користі!
Раніше ми розповідали, як приготувати неймовірно ніжний торт «Семистаканник».
1. За допомогою блендера збивайте сир, цукрову пудру та масло.
2. На шматок харчової плівки викладіть сирну масу і акуратно загорніть її, надаючи форму глазурованого сирку. Якщо вирішили робити сирок з начинкою — попередньо покладіть трохи начинки в центр сирної маси. Замість харчової плівки можна використати кондитерський мішок великого діаметра.
3. Викладіть сирки на дошку та відправте в морозилку, щоб затверділи.
4. Приготуйте глазур: на водяній бані розтопіть шоколад і потроху додавайте в нього олію, постійно помішуючи. Перелийте у високу склянку.
5. Зніміть плівку із сирків, наштрикніть їх на шпажку та занурте у шоколад. Викладіть на пергаментний папір на дошці для оброблення продуктів.
6. Готові сирки відправте в холодильник приблизно на 20 хвилин, щоб шоколад застиг.
Вас також можуть зацікавити новини:
Тиждень в Україні розпочнеться з туманів і прохолодних ночей. Попри зимовий характер погоди, сильних опадів…
Початок тижня для українців пройде під впливом помірних геомагнітних коливань. Фахівці закликають уважніше поставитися до…
Кінець грудня налаштовує на тишу, ясність і внутрішню рівновагу. Події цього тижня підкажуть, від чого…
Чехія має власну версію улюбленої багатьма макаронної запіканки — ситну та ароматну šunkofleky. Цю страву…
Українські селекціонери створили сорти салатів, які стабільно дають гарний урожай у різних кліматичних зонах країни.…
Оренда житла в Україні інколи супроводжується суперечками щодо комунальних платежів. Юристи радять заздалегідь визначити, хто…