Один раз спробуєте – і більше не купуватимете магазинних. Ніжні домашні глазуровані сирки смакуватимуть усій родині. А головне – жодних консервантів, а значить – максимум користі!
Раніше ми розповідали, як приготувати неймовірно ніжний торт «Семистаканник».
1. За допомогою блендера збивайте сир, цукрову пудру та масло.
2. На шматок харчової плівки викладіть сирну масу і акуратно загорніть її, надаючи форму глазурованого сирку. Якщо вирішили робити сирок з начинкою — попередньо покладіть трохи начинки в центр сирної маси. Замість харчової плівки можна використати кондитерський мішок великого діаметра.
3. Викладіть сирки на дошку та відправте в морозилку, щоб затверділи.
4. Приготуйте глазур: на водяній бані розтопіть шоколад і потроху додавайте в нього олію, постійно помішуючи. Перелийте у високу склянку.
5. Зніміть плівку із сирків, наштрикніть їх на шпажку та занурте у шоколад. Викладіть на пергаментний папір на дошці для оброблення продуктів.
6. Готові сирки відправте в холодильник приблизно на 20 хвилин, щоб шоколад застиг.
Вас також можуть зацікавити новини:
Комунальні рахунки під контролем. Прості кроки, які дозволяють дізнатися про борг за ЖКП.
Частина українців зможуть отримати нову грошову допомогу від держави. Розповідаємо, хто саме зможе претендувати на…
Телефон треба перезавантажувати частіше, ніж ви звикли це робити. З чим це пов'язано?
Частина українців зможуть платити за газ менше. Хто саме може отримати знижку й що для…
В Україні ветерани праці належать до категорії громадян, які мають особливий статус та користуються низкою…
В Україні незабаром стартує новий етап зимової підтримки громадян, в межах якої можна буде отримати…