Один раз спробуєте – і більше не купуватимете магазинних. Ніжні домашні глазуровані сирки смакуватимуть усій родині. А головне – жодних консервантів, а значить – максимум користі!
Раніше ми розповідали, як приготувати неймовірно ніжний торт «Семистаканник».
1. За допомогою блендера збивайте сир, цукрову пудру та масло.
2. На шматок харчової плівки викладіть сирну масу і акуратно загорніть її, надаючи форму глазурованого сирку. Якщо вирішили робити сирок з начинкою — попередньо покладіть трохи начинки в центр сирної маси. Замість харчової плівки можна використати кондитерський мішок великого діаметра.
3. Викладіть сирки на дошку та відправте в морозилку, щоб затверділи.
4. Приготуйте глазур: на водяній бані розтопіть шоколад і потроху додавайте в нього олію, постійно помішуючи. Перелийте у високу склянку.
5. Зніміть плівку із сирків, наштрикніть їх на шпажку та занурте у шоколад. Викладіть на пергаментний папір на дошці для оброблення продуктів.
6. Готові сирки відправте в холодильник приблизно на 20 хвилин, щоб шоколад застиг.
Вас також можуть зацікавити новини:
Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори ризику, тому уважніше ставтеся до свого здоров'я у…
Понад 50 тисяч передплатників у TikTok, сотні концертів, півмільйона гривень для армії, і все це…
Один із найбільших банків країни оголосив про нову хвилю закрить відділень: за осінь 2025 року…
Покупки в інтернеті стали звичним явищем, але водночас зросли й ризики — особливо коли товар…
Трудовий стаж, місця роботи та внески до ПФ - тепер доступні онлайн. Ось три зручні…
Більше ніяких важких пиріжків вранці! Легкі та апетитні кабачки з сиром та йогуртом – ідеальний…