Один раз спробуєте – і більше не купуватимете магазинних. Ніжні домашні глазуровані сирки смакуватимуть усій родині. А головне – жодних консервантів, а значить – максимум користі!
Раніше ми розповідали, як приготувати неймовірно ніжний торт «Семистаканник».
1. За допомогою блендера збивайте сир, цукрову пудру та масло.
2. На шматок харчової плівки викладіть сирну масу і акуратно загорніть її, надаючи форму глазурованого сирку. Якщо вирішили робити сирок з начинкою — попередньо покладіть трохи начинки в центр сирної маси. Замість харчової плівки можна використати кондитерський мішок великого діаметра.
3. Викладіть сирки на дошку та відправте в морозилку, щоб затверділи.
4. Приготуйте глазур: на водяній бані розтопіть шоколад і потроху додавайте в нього олію, постійно помішуючи. Перелийте у високу склянку.
5. Зніміть плівку із сирків, наштрикніть їх на шпажку та занурте у шоколад. Викладіть на пергаментний папір на дошці для оброблення продуктів.
6. Готові сирки відправте в холодильник приблизно на 20 хвилин, щоб шоколад застиг.
Вас також можуть зацікавити новини:
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Незважаючи на війну, перебої з логістикою та нестабільну економіку, імпорт із Китаю, як і раніше,…
Якщо омолодити виноград вчасно, можна не тільки продовжити життя рослини, а й отримувати гарні врожаї…
Споживачів газу попередили, що їхні платежі за використане блакитне паливо можуть не зарахувати. Про що…
Частина внутрішньо переміщених осіб зможуть повторно отримати державну допомогу на проживання. Хто може скористатися можливістю.