Якщо ви хочете зберегти не тільки смак, а й яскраво-зелений колір щавлю – спробуйте цей спосіб. Він підійде для зберігання тільки в холодильнику або прохолодному льосі.
Читайте також:
Любите цибулю чи дотримуєтеся посту? Цей ароматний пиріг з м'яким тестом та солодкуватою начинкою стане…
Жителі сільської місцевості нерідко задаються питанням: скільки коштує їхній земельний пай і чи можна його…
З липня 2025 року деякі українські жінки можуть одержати від держави разову виплату у розмірі…
Не кожен може дійти юриста — особливо літні чи маломобільні люди. У таких випадках спеціалісти…
Зернівка відкладає яйця просто у боби, і вже за кілька тижнів молоді жуки пошкоджують насіння.…
Малосольні огірки – це ідеальна закуска для літнього столу. Дізнайтеся, як швидко і просто їх…