Багато хто вважає мед здоровішою альтернативою цукру, особливо коли йдеться про чай. Але чи дійсно це так? Розповідаємо, у чому користь меду та чи справді варто замінити ним цукор.
Раніше ми розповідали, що корисніше: грецький йогурт чи сметана.
Як стверджують експерти медичного видання Verywell Health, хоча мед має більше корисних властивостей, ніж цукор, вживати його також потрібно дозовано.
Мед містить більше калорій, ніж цукор (64 калорії на столову ложку проти 45 калорій), але і більше корисних для організму речовин, зокрема:
Існує безліч видів меду й він може відрізнятися за властивостями, залежно від типу та регіону походження. Втім, згідно з дослідженнями, основними його перевагами для здоров’я є:
Вас також можуть зацікавити новини:
Накопичені борги за комунальні послуги не завжди означають безвихідь для споживача. Законодавство передбачає механізм реструктуризації,…
Після смерті пенсіонера його родина може отримати пенсійні кошти, які не були виплачені за життя.…
Гіркий шоколад давно перестав бути просто ласощами. Сучасні наукові дослідження підтверджують: цей продукт при помірному…
Навіть у складних умовах воєнного часу українці намагаються зберігати традиції й накривати новорічні столи. Втім,…
Шановні читачі, ми продовжуємо серію публікацій про речі, які здаються непотрібними, але можуть виявитися справжніми…
Реєстрація місця проживання в Німеччині — це не бюрократична формальність, а обов’язкова умова легального проживання…