Багато хто вважає мед здоровішою альтернативою цукру, особливо коли йдеться про чай. Але чи дійсно це так? Розповідаємо, у чому користь меду та чи справді варто замінити ним цукор.
Раніше ми розповідали, що корисніше: грецький йогурт чи сметана.
Як стверджують експерти медичного видання Verywell Health, хоча мед має більше корисних властивостей, ніж цукор, вживати його також потрібно дозовано.
Мед містить більше калорій, ніж цукор (64 калорії на столову ложку проти 45 калорій), але і більше корисних для організму речовин, зокрема:
Існує безліч видів меду й він може відрізнятися за властивостями, залежно від типу та регіону походження. Втім, згідно з дослідженнями, основними його перевагами для здоров’я є:
Вас також можуть зацікавити новини:
Технічний збій чи людський фактор? Як клієнт ПриватБанку втратив чималеньку суму під час поповнення картки.
Стоматологічна клініка — це не лише про бормашину та лікаря в масці. Це місце, де…
Без перешкод і без квитка. Що загрожує за відмову у пільговому перевезенні і як захистити…
Овочі взимку 2025/26 року будуть дешевші порівняно з минулим роком. Чому так, пояснив НБУ.
Розмір житлової субсидії залежить не тільки від доходу домогосподарства, а й від соціальних норм споживання,…
Кожне посвідчення водія, яке видають сервісні центри МВС, містить спеціальні відмітки. Вони вказують на певні…