Багато хто вважає мед здоровішою альтернативою цукру, особливо коли йдеться про чай. Але чи дійсно це так? Розповідаємо, у чому користь меду та чи справді варто замінити ним цукор.
Раніше ми розповідали, що корисніше: грецький йогурт чи сметана.
Як стверджують експерти медичного видання Verywell Health, хоча мед має більше корисних властивостей, ніж цукор, вживати його також потрібно дозовано.
Мед містить більше калорій, ніж цукор (64 калорії на столову ложку проти 45 калорій), але і більше корисних для організму речовин, зокрема:
Існує безліч видів меду й він може відрізнятися за властивостями, залежно від типу та регіону походження. Втім, згідно з дослідженнями, основними його перевагами для здоров’я є:
Вас також можуть зацікавити новини:
Частині українців доступна нова грошова допомога від держави. Хто саме зможе її отримати та як…
В Україні стартувала реформа системи соцзахисту: 39 видів державних допомог і стипендій тепер призначає та…
Багато хто вважає його корисним, але лікарі попереджають: цей фрукт може завдати шкоди організму не…
Іноді, відкриваючи плитку шоколаду чи коробку цукерок, можна побачити на їхній поверхні дивний білий наліт.…
За українським законодавством дитина отримує прізвище батьків. Якщо у матері й батька вони різні, батьки…
Діти військовослужбовців, які загинули, померли чи зникли безвісти, мають право на пенсію у разі втрати…