Багато хто вважає мед здоровішою альтернативою цукру, особливо коли йдеться про чай. Але чи дійсно це так? Розповідаємо, у чому користь меду та чи справді варто замінити ним цукор.
Раніше ми розповідали, що корисніше: грецький йогурт чи сметана.
Як стверджують експерти медичного видання Verywell Health, хоча мед має більше корисних властивостей, ніж цукор, вживати його також потрібно дозовано.
Мед містить більше калорій, ніж цукор (64 калорії на столову ложку проти 45 калорій), але і більше корисних для організму речовин, зокрема:
Існує безліч видів меду й він може відрізнятися за властивостями, залежно від типу та регіону походження. Втім, згідно з дослідженнями, основними його перевагами для здоров’я є:
Вас також можуть зацікавити новини:
Міжнародний фонд відкрив реєстрацію на отримання нової грошової допомоги для українців. Куди звертатися за виплатами.
Нова модель соцвиплат, яка стартує незабаром, передбачає новий підхід до надання грошової допомоги. Хто з…
Глобальне потепління та прискорене танення полярних льодовиків можуть спричинити серйозні екологічні та соціальні проблеми не…
Частина українців можуть отримати безоплатні продукти харчування у межах спеціальної програми. Яким критеріям потрібно відповідати.
Подвійний стаж дозволяє вийти на пенсію раніше. Хто може розраховувати на такий бонус від держави?
Chevrolet Aveo — той «народний герой», який стабільно тримається в ТОПах українського автобазару. Він простий,…