Багато хто вважає мед здоровішою альтернативою цукру, особливо коли йдеться про чай. Але чи дійсно це так? Розповідаємо, у чому користь меду та чи справді варто замінити ним цукор.
Раніше ми розповідали, що корисніше: грецький йогурт чи сметана.
Як стверджують експерти медичного видання Verywell Health, хоча мед має більше корисних властивостей, ніж цукор, вживати його також потрібно дозовано.
Мед містить більше калорій, ніж цукор (64 калорії на столову ложку проти 45 калорій), але і більше корисних для організму речовин, зокрема:
Існує безліч видів меду й він може відрізнятися за властивостями, залежно від типу та регіону походження. Втім, згідно з дослідженнями, основними його перевагами для здоров’я є:
Вас також можуть зацікавити новини:
Після 30 років роботи у школі вчителька оформила пенсію, але продовжила працювати. Це стало фатальною…
Через аномальну спеку та посуху у багатьох областях України справжня проблема з урожаєм овочевих культур,…
Кожна господиня намагається приготувати на зиму хоч трохи домашньої консервації. Звичайно, ціни на овочі цього…
Українці, які користуються послугами Укрзалізниці, знають, як складно купити квитки на потрібний рейс, проте з…
Світ сучасних будівельних матеріалів постійно розвивається, та постыйно пропонуэ споживачам все нові й нові рішення.…
Якщо ви думаєте, що найкращим містом для життя визнано Київ - то ви помиляєтеся.