борошно – 4 склянки,
вода (окріп) – 1 склянка,
олія рослинна рафінована – 1 склянка,
сіль – 1 щіпка,
цукор – 1 столова ложка.
яблука – 1 кг,
цукор – 0,5 склянки (або за смаком),
родзинки – 50 г,
кориця – за смаком.
Закип’ятити чайник. Борошно просіяти в миску. У борошні зробити заглиблення, посолити, додати цукор, олію та окріп. Розмішати ложкою.
Руками замісити м’яке тісто. Накрити рушником і залишити на 15-20 хвилин.
Тим часом вимити яблука, розрізати на 4 частини, вирізати серцевину. Нарізати на маленькі шматочки.
Увімкнути духовку. Тісто поділити на 4 частини. Розкачати тісто, підсипаючи борошно, у тонке коло. Змастити олією.
Викласти яблука в один шар, додати трохи родзинок, посипати цукром і корицею.
Згорнути рулет. Так зробити 4 рулети.
Форму змастити олією, викласти рулети щільно у форму. Змастити олією, посипати цукром і корицею за смаком.
Поставити форму у розігріту духовку, на середню полицю.
Випікати штрудель до готовності при 200 градусах (40-50 хвилин).
Вас також можуть зацікавити рецепти:
Серед усіх сучасних технологій, що застосовуються у стоматологічній практиці, найбільш популярна та затребувана – імплантація…
NOAA прогнозує стабільне магнітне поле на 25–26 жовтня. Сонце “віддихає” — геомагнітна активність на зеленій…
Осінньо-зимовий посів кропу. Простий спосіб забезпечити себе свіжою зеленню на весь період холодів.
Як будуть працювати банкомати під час довготривалих відключень світла? НБУ запевняє, що система готова до…
Уряд оптимізує процес мобілізації. Що це означає і як працюватиме нова система?
У ПФУ пояснили, коли пенсіонерам варто звертатися за перерахунком. Головні умови.