Дріжджове тісто робить їх м’якими, і вони буквально тануть у роті. Такі вареники довше залишаються свіжими та повітряними, навіть після остигання.
Із цього тіста можна готувати і солодкі вареники.
Подавайте зі смаженою цибулею або улюбленим соусом.
Вам буде корисно:
Покупці часто стикаються з відмовою прийняти гроші, особливо великого номіналу. Експерти пояснили, що в таких…
Уряд готує реформу соцвиплат. Нові правила можуть запрацювати вже з 2026 року.
Через масовані удари по енергетичній інфраструктурі банки в кількох містах працюватимуть в особливому режимі. Як…
У Кабміні анонсували нову державну програму підтримки українців. Хто та скільки зможе отримати.
Пенсійний експерт пояснив, чому період роботи до 1 липня 2000 року іноді не враховується при…
Часто саме те, що ми змиваємо після приготування їжі — є головною причиною засмічення труб.…