Дріжджове тісто робить їх м’якими, і вони буквально тануть у роті. Такі вареники довше залишаються свіжими та повітряними, навіть після остигання.
Із цього тіста можна готувати і солодкі вареники.
Подавайте зі смаженою цибулею або улюбленим соусом.
Вам буде корисно:
Нові можливості з економії для літніх людей у 2026 році. Як зменшити витрати без особливих…
Новий законопроєкт викликав хвилю паніки та обурення в соцмережах. Юрист пояснила, через що виникла плутанина.
Українські аграрії назвали сорти картоплі, які показали найвищу врожайність за останні кілька років. Які сорти…
Улюблену закуску «Білочка» можна подавати у святковому оформленні — у вигляді мандаринок. Гості будуть у…
Постанова уряду №894 означає, що у наступному році країна повністю переходить на безготівкові розрахунки. Як…
Уряд ухвалив нові рішення для стабілізації енергосистеми. Як це вплине на ситуацію з відключеннями світла?