Не поспішайте викидати пучок м’яти, який зав’яв у холодильнику. Краще перетворите його на чудовий сироп — універсальний і ароматний, який підійде майже до всього.
М’ятний сироп – це універсальна добавка, яку можна використовувати у десертах, напоях та навіть у випічці. Він надає стравам освіжаючий смак та дивовижний аромат. І найголовніше — його легко приготувати вдома із найпростіших інгредієнтів.
Коли сироп охолоне, процідіть його через дрібне сито чи марлю, перелийте у чисту скляну пляшку і приберіть у холодильник.
Варіантів використання сиропу чимало:
Зберігається сироп у холодильнику близько двох тижнів.
Читайте також:
Якою буде погода в Україні в суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Чимало городників уже зараз думають, які сорти томатів обрати на наступний сезон. Якщо посадити ці…
Річ у тому, що папір - це, звичайно, органічний матеріал, а ось внутрішнє покриття склянок…
Цей пісний шоколадний торт доводить, що смачний десерт можливий і без вершкового масла та яєць.
Коли потрібно міняти ID-картку та паспорт-книжечку і як правильно оформити новий документ?