Не поспішайте викидати пучок м’яти, який зав’яв у холодильнику. Краще перетворите його на чудовий сироп — універсальний і ароматний, який підійде майже до всього.
М’ятний сироп – це універсальна добавка, яку можна використовувати у десертах, напоях та навіть у випічці. Він надає стравам освіжаючий смак та дивовижний аромат. І найголовніше — його легко приготувати вдома із найпростіших інгредієнтів.
Коли сироп охолоне, процідіть його через дрібне сито чи марлю, перелийте у чисту скляну пляшку і приберіть у холодильник.
Варіантів використання сиропу чимало:
Зберігається сироп у холодильнику близько двох тижнів.
Читайте також:
Для українців, які користуються Приват24, підготували приємні зміни: ПриватБанк оновив мобільний додаток, покращивши його зручність,…
Українцям все частіше доводиться фільтрувати воду не заради смаку, а заради виживання.
Нацбанк продовжує вилучати з обігу застарілі монети та банкноти. Дізнайтеся, які номінали більше не дійсні,…
Любителям поліхачити задоволення незабаром може коштувати навіть посвідчення водія. Новий законопроект пропонує жорсткі штрафи та…
Цей дріжджовий пиріг з персиками відрізняється особливою м'якістю завдяки картопляному тісту.
Суди в Україні все частіше розглядають справи про стягнення аліментів із дорослих дітей на користь…