Не поспішайте викидати пучок м’яти, який зав’яв у холодильнику. Краще перетворите його на чудовий сироп — універсальний і ароматний, який підійде майже до всього.
М’ятний сироп – це універсальна добавка, яку можна використовувати у десертах, напоях та навіть у випічці. Він надає стравам освіжаючий смак та дивовижний аромат. І найголовніше — його легко приготувати вдома із найпростіших інгредієнтів.
Коли сироп охолоне, процідіть його через дрібне сито чи марлю, перелийте у чисту скляну пляшку і приберіть у холодильник.
Варіантів використання сиропу чимало:
Зберігається сироп у холодильнику близько двох тижнів.
Читайте також:
Відомий міжнародний благодійний фонд оголосив про видачу продуктових наборів для певних категорій українців. Як отримати…
Через помилки в трудових книжках, втрату документів або недбале оформлення кадрових справ багато людей отримують…
Частині пенсіонерів потрібно звернутися до Пенсійного фонду із заявою, щоб пенсійники перерахували пенсію. Кого це…
Нове дослідження показало: одна поширена звичка під час сну може провокувати розвиток небезпечних захворювань.
Незважаючи на воєнний час, в Україні проводять заплановані підвищення пенсій. Так, у червні своє підвищення…
У вівторок, 3 червня, у західних, північних та місцями центральних областях очікується нестійка погода: пройдуть…