Не поспішайте викидати пучок м’яти, який зав’яв у холодильнику. Краще перетворите його на чудовий сироп — універсальний і ароматний, який підійде майже до всього.
М’ятний сироп – це універсальна добавка, яку можна використовувати у десертах, напоях та навіть у випічці. Він надає стравам освіжаючий смак та дивовижний аромат. І найголовніше — його легко приготувати вдома із найпростіших інгредієнтів.
Коли сироп охолоне, процідіть його через дрібне сито чи марлю, перелийте у чисту скляну пляшку і приберіть у холодильник.
Варіантів використання сиропу чимало:
Зберігається сироп у холодильнику близько двох тижнів.
Читайте також:
Тепер українці можуть отримувати рахунки за газ у цифровому форматі — раніше й без паперової…
Будинок оформлений на чоловіка та дружину — чи це подвійний податок? Розповідаємо, як розподіляється податковий…
Що приготувати у липневий ранок, коли не хочеться довго стояти біля плити? Пропонуємо простий і…
Олександр Усик став першим абсолютним чемпіоном світу у суперважкій вазі за останні десятиліття, завершивши бій…
Військова пенсія — це грошова виплата, яку держава призначає військовослужбовцям або членам їхніх сімей. Пояснюємо…
Чи буде магнітна буря 20 липня, які прогнози дають вчені та як зберегти здоров'я при…