Смажать мітітеї на гратарі – це решітка, яку кладуть поверх мангала. У домашніх умовах можна посмажити на сковороді.
Готові мітітеї полийте соусом і подайте з консервованим зеленим горошком і маринованою цибулею (можна сиру цибулю скропити оцтом).
Читайте також:
Уже у липні відбудуться зміни щодо призначення та виплати пенсій та соціальних допомог в Україні.…
Пенсійні виплати наступного місяця зростуть, але не для всіх. Розповідаємо, хто саме отримає підвищення у…
Томати ростуть на кожному городі, але не всі овочівники та дачники знають, що є рослини,…
Липень зазвичай найспекотніший місяць року, але цього 2025 року він буде ще й геомагнітно активним.…
Попри те, що сьогодні майже всі покупки можна оплатити банківською карткою, існує ряд випадків, коли…
Гнучкі LED панелі відкривають нові горизонти для фотографів, відеографів та дизайнерів інтер'єрів. Завдяки здатності набувати…