Смажать мітітеї на гратарі – це решітка, яку кладуть поверх мангала. У домашніх умовах можна посмажити на сковороді.
Готові мітітеї полийте соусом і подайте з консервованим зеленим горошком і маринованою цибулею (можна сиру цибулю скропити оцтом).
Читайте також:
Ощадливо користуйтесь електрикою, коли вона є. "Укренерго" попередило про нову хвилю відключень
Видимість до 200 метрів і плюсова температура. Спокійний для пішоходів, але небезпечний для водії день.
14 листопада активність сонця залишиться у небезпечній зоні. Лікарі радять метеочутливим людям берегти серце і…
Осіння прохолода й закриті вікна створюють ідеальні умови для появи плісняви. І якщо швидко грибок…
Орхідея - одна з тих рослин, які неможливо сплутати ні з чим. Її вишукана форма,…
Як уникнути конфлікту з сусідами через паркування у дворі? Українцям нагадали, де не можна залишати…