Про це повідомили у Держпродспоживслужбі.
Раніше ми розповідали, як не можна їсти курячі яйця.
Перевіряйте цілісність упаковки. Надійна та ціла тара свідчить про правильні умови транспортування та зберігання:
Обов’язково оцініть стан шкаралупи. В ідеалі вона має бути рівна, гладка і без пошкоджень:
Звертайте увагу на маркування. У разі продажу поштучно продавець зобов’язаний надати споживачу повну інформацію про продукт відповідно до вимог законодавства:
Умови зберігання. Яйця повинні зберігатися в холодильнику при температурі не вище +4°C:
Будьте уважні та обережні при виборі яєць – дбайте про здоров’я своєї родини та уникайте ризиків! Дотримання цих простих правил допоможе вам купувати лише якісний та безпечний продукт.
Вас також можуть зацікавити новини:
Частина українців з вразливих категорій можуть отримати грошову допомогу. Благодійний фонд "Право на захист" оголосив…
Базова соціальна допомога вже доступна сім’ям з низькими доходами, а з жовтня її зможуть отримати…
Учасники бойових дій (УБД) в Україні мають законне право на знижки або повну компенсацію вартості…
Понад двадцять років тому українська пенсійна система зазнала кардинальних змін. Звична для багатьох концепція трудових…
Серпень – сезон стиглих та ароматних динь, які так і манять солодким смаком. Багато хто…
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.