Про це повідомили у Держпродспоживслужбі.
Раніше ми розповідали, як не можна їсти курячі яйця.
Перевіряйте цілісність упаковки. Надійна та ціла тара свідчить про правильні умови транспортування та зберігання:
Обов’язково оцініть стан шкаралупи. В ідеалі вона має бути рівна, гладка і без пошкоджень:
Звертайте увагу на маркування. У разі продажу поштучно продавець зобов’язаний надати споживачу повну інформацію про продукт відповідно до вимог законодавства:
Умови зберігання. Яйця повинні зберігатися в холодильнику при температурі не вище +4°C:
Будьте уважні та обережні при виборі яєць – дбайте про здоров’я своєї родини та уникайте ризиків! Дотримання цих простих правил допоможе вам купувати лише якісний та безпечний продукт.
Вас також можуть зацікавити новини:
Осінь — це сезон гарбуза, і настав час згадати, що цей яскравий овоч — справжнє…
У понеділок, 10 листопада, у південних, центральних, східних областях та місцями на півночі України пройдуть…
Магнітні бурі 10 листопада розтягнуться на всю першу половину дня.
Астрологи обіцяють гармонійний тиждень: багато хто відчує впевненість і ясність, а натхнення допоможе завершити розпочате…
Від стародавніх китайців до сучасних дієтологів - всі сходяться в одному: груші продовжують життя. Дізнайтеся,…
Обмеження їжі — лише видима частина посту. Головне відбувається всередині людини: боротьба з гордістю, роздратуванням…