Не потрібно замішувати тісто, розкочувати коржі. Ідеальний рецепт торта на всі випадки життя. Готуємо торт “Пломбір без випічки”!
Раніше ми розповідали, як спекти торт “Наполеон” у склянках.
Інгредієнти для торта «Пломбір:
Для крему:
- молоко – 400 мл
- цукор – 200 г
- яйця – 1 шт.
- вершки – 500 мл
- вершкове масло – 100 г
- крохмаль – 3 ст. л.
- ванільний цукор – 10 г
Для коржів:
- 250 г борошна
- 70 г цукру
- 150 г вершкового масла
Приготування торта «Пломбір на сковороді:
- До борошна додайте цукор, щіпку солі, розмішайте. Потім додайте масло і руками перетріть інгредієнти до отримання крихти.
- Висипте крихту на суху сковороду і обсмажте не середньому вогні, грудочки, які утворюються, потрібно подрібнювати.
- Коли крихта буде готова, висипте її на деко або звичайну тарілку, щоб вона охолола.
- Для крему, налийте молоко в сотейник і поставте на плиту, нагрійте.
- В окремій каструльці змішайте яйце, цукор, крохмаль і ванільний цукор. Влийте трохи гарячого молока та ретельно розмішайте. Влийте молоко, що залишилося і поставте заварний крем на плиту, постійно помішуючи доведіть до кипіння. Дайте крему охолонути.
- Збийте окремо міксером вершки та вершкове масло. Потім збийте трохи заварний крем і продовжуючи збивати частинами, введіть масло і вершки. Крем готовий!
- Для складання торта краще взяти роз’ємну форму. Першим шаром насипте трохи крихти, розподіливши її по всій формі, потім крем. Чергуйте шарами.
- Щоб торт “Пломбір” краще просочився, приберіть його в холодильник на 2-4 години.
Збережіть собі рецепт торта “Пломбір”, щоб порадувати своїх близьких смачним десертом.
Читайте також: