ГоловнаДомашня енциклопедіяЗапіканка з сиром та локшиною - практично та смачно

Запіканка з сиром та локшиною – практично та смачно

Этот материал также доступен на русском языке
Запіканка – дуже практична страва. Його можна готувати як зі спеціально підібраних продуктів, так і з вечері або сніданку, що залишилася.

Запіканка з сиром та локшиною

Інгредієнти:

  • «Сир – 700 грамів,
  • яєчні жовтки – 4 штуки,
  • сметана – 100 мілілітрів,
  • цукор – 200 грамів,
  • ванільний цукор – 5 грамів,
  • дрібка солі,
  • лимонна цедра – за смаком,
  • локшина – 200 грамів,
  • вершкове масло – 30 грамів,
  • панірувальні сухарі.

Приготування:

  1. Відварити локшину до готовності.
  2. У мисці з’єднати сир, жовтки, сіль, цедру лимона, цукор, ванільний цукор, сметану.
  3. Збивати доти, доки маса стане однорідною. Потім до неї додати відварену локшину, знову все добре перемішати.
  4. Форму для запікання змастити вершковим маслом, присипати панірувальними сухарями.
  5. Викласти масу у форму, змастити яєчним жовтком.
  6. Розігріти духовку до 160-170 градусів, випікати 40-50 хвилин».

Ірина Михайлівна, м. Сміла

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні