Запіканка з сиром та локшиною
Інгредієнти:
- «Сир – 700 грамів,
- яєчні жовтки – 4 штуки,
- сметана – 100 мілілітрів,
- цукор – 200 грамів,
- ванільний цукор – 5 грамів,
- дрібка солі,
- лимонна цедра – за смаком,
- локшина – 200 грамів,
- вершкове масло – 30 грамів,
- панірувальні сухарі.
Приготування:
- Відварити локшину до готовності.
- У мисці з’єднати сир, жовтки, сіль, цедру лимона, цукор, ванільний цукор, сметану.
- Збивати доти, доки маса стане однорідною. Потім до неї додати відварену локшину, знову все добре перемішати.
- Форму для запікання змастити вершковим маслом, присипати панірувальними сухарями.
- Викласти масу у форму, змастити яєчним жовтком.
- Розігріти духовку до 160-170 градусів, випікати 40-50 хвилин».
Ірина Михайлівна, м. Сміла
Вас також можуть зацікавити новини: