У рецепті немає ані яєць, ані молока, але манник виходить пишним та смачним. А якщо додати фрукти, він стане ще ніжнішим.
У глибокій мисці змішайте манну крупу, цукор та воду. Добре перемішайте і залиште на 20 хвилин, щоб манка набрякла.
Додайте сіль, ванільний цукор, масло і знову перемішайте. Всипте просіяне борошно і розпушувач, замісіть однорідне тісто.
Перелийте тісто у змащену форму. За бажанням викладіть зверху фрукти, наприклад, скибочки яблук.
Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 60 хвилин, до сухої шпажки.
Дайте пирогу трохи охолонути, потім наріжте і подавайте до столу.
Читайте також:
Травна система — це складний механізм, у якому навіть незначний збій може викликати серйозний дискомфорт.…
Виростити домашню цибулю на підвіконні простіше, ніж здається — без землі, без бруду й без…
Стартувала програма з надання грошової допомоги для частини українців. Хто може отримати гроші і як…
Ніжний, ароматний і простий у приготуванні — цей рибний паштет підкорить навіть найвибагливіших гурманів.
Частина українців можуть отримати грошову допомогу від держави на ремонт житла. Відповідна програма вже стартувала.
Не всі українці встигають заробити необхідний страховий стаж для виходу на пенсію, проте навіть при…