У рецепті немає ані яєць, ані молока, але манник виходить пишним та смачним. А якщо додати фрукти, він стане ще ніжнішим.
У глибокій мисці змішайте манну крупу, цукор та воду. Добре перемішайте і залиште на 20 хвилин, щоб манка набрякла.
Додайте сіль, ванільний цукор, масло і знову перемішайте. Всипте просіяне борошно і розпушувач, замісіть однорідне тісто.
Перелийте тісто у змащену форму. За бажанням викладіть зверху фрукти, наприклад, скибочки яблук.
Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 60 хвилин, до сухої шпажки.
Дайте пирогу трохи охолонути, потім наріжте і подавайте до столу.
Читайте також:
"Нафтогаз", що забезпечує газом більшість українців, закликає власників плит встановити спеціальні прилади. Що треба знати.
Пенсійний фонд запровадив сучасний спосіб ідентифікації – через відеозв’язок. Процедура нескладна триває близько 20 хвилин.…
Більшість людей звикли мити м’ясо перед приготуванням, вважаючи це правилом гігієни. Та експерти попереджають: така…
Рівень бідності серед пенсіонерів у світі різниться у десятки разів. Хто очолює антирейтинг, і в…
Серцевий біль – це серйозний симптом, який потребує негайного звернення до лікаря. Тим більше, що…
29 вересня, в понеділок, можливий мокрий сніг в Карпатах.