У рецепті немає ані яєць, ані молока, але манник виходить пишним та смачним. А якщо додати фрукти, він стане ще ніжнішим.
У глибокій мисці змішайте манну крупу, цукор та воду. Добре перемішайте і залиште на 20 хвилин, щоб манка набрякла.
Додайте сіль, ванільний цукор, масло і знову перемішайте. Всипте просіяне борошно і розпушувач, замісіть однорідне тісто.
Перелийте тісто у змащену форму. За бажанням викладіть зверху фрукти, наприклад, скибочки яблук.
Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 60 хвилин, до сухої шпажки.
Дайте пирогу трохи охолонути, потім наріжте і подавайте до столу.
Читайте також:
На самопочуття також впливає і погода: мігрені, некомфорт для гіпер- та гіпотоніків може викликати і…
15 серпня в Україні «гостить» антициклон Julia, тож у п'ятницю всюди буде суха, переважно сонячна…
Свято Успіння Пресвятої Богородиці – не день скорботи, а день тихої радості та надії. Церква…
«І здамо кров на біохімію», — зазвичай чуєте ви від лікаря, коли він призначає перші…
Ви впевнені, що ваші старі речі нічого не варті? Іноді, за курною коробкою в коморі…
Цей овочевий паштет стане справжньою знахідкою для тих, хто цінує легкі та корисні страви. Готується…