У рецепті немає ані яєць, ані молока, але манник виходить пишним та смачним. А якщо додати фрукти, він стане ще ніжнішим.
У глибокій мисці змішайте манну крупу, цукор та воду. Добре перемішайте і залиште на 20 хвилин, щоб манка набрякла.
Додайте сіль, ванільний цукор, масло і знову перемішайте. Всипте просіяне борошно і розпушувач, замісіть однорідне тісто.
Перелийте тісто у змащену форму. За бажанням викладіть зверху фрукти, наприклад, скибочки яблук.
Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 60 хвилин, до сухої шпажки.
Дайте пирогу трохи охолонути, потім наріжте і подавайте до столу.
Читайте також:
11 травня у центральних, західних, місцями, північних областях України очікуються дощі.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
У старшому віці головний біль може бути не просто втомою чи зміною погоди. Часто це…
З 30 червня банк анулює частину платіжних карток. Щоб зберегти доступ до пенсії, клієнтам радять…
МВС України готує реформу процедури складання практичного іспиту: довші перерви між спробами, жорсткіша відеофіксація та…
Якщо шукаєте ідею для смачного обіду — не проходьте повз! Соковиті курячі гомілки в сметанному…