1. Неправильне розморожування. Розморожуйте рибу в холодильнику. Швидке розморожування при кімнатній температурі або в гарячій воді руйнує білок, через що риба стає пухкою та в’ялою.
2. Недостатній розігрів сковороди. Якщо покласти рибу на холодну сковороду, вона почне тушкуватися у волозі, що виділяється, замість того, щоб обсмажуватися.
3. Переповнення сковороди. Не кладіть занадто багато риби одночасно – це знижує температуру пательні та заважає утворенню хрусткої скоринки.
4. Часте перевертання. Дайте рибі добре підрум’янитися з одного боку. Часте перевертання може пошкодити філе і зробити його менш соковитим.
5. Пересмажування. Риба готується швидко, і якщо перетримати її на вогні, вона стане сухою і жорсткою.
6. Занадто багато борошна при паніруванні. Зайве борошно підгорає і надає страві гіркоти. Перед смаженням обов’язково струсіть зайве борошно зі шматочків риби.
Читайте також:
Восени на полицях з'являється сонячна хурма — фрукт, який не тільки тішить смак, а й…
З грудня українці матимуть змогу отримати фінансову допомогу від держави — від 1000 до 6500…
Після довгої прогулянки ви відчуваєте біль у стопі, а пальці наче «загинаються»? У вас може…
Тепер деякі пенсіонери не зможуть отримувати більше за мінімальну пенсію: парламент затвердив обмеження.
На полицях супермаркетів можна знайти десятки видів рослинної олії, рафінованої і навпаки. Які з них…
Просте у приготуванні, але потребує терпіння, сливове повидло без цукру зберігає максимум користі та насичує…