1. Неправильне розморожування. Розморожуйте рибу в холодильнику. Швидке розморожування при кімнатній температурі або в гарячій воді руйнує білок, через що риба стає пухкою та в’ялою.
2. Недостатній розігрів сковороди. Якщо покласти рибу на холодну сковороду, вона почне тушкуватися у волозі, що виділяється, замість того, щоб обсмажуватися.
3. Переповнення сковороди. Не кладіть занадто багато риби одночасно – це знижує температуру пательні та заважає утворенню хрусткої скоринки.
4. Часте перевертання. Дайте рибі добре підрум’янитися з одного боку. Часте перевертання може пошкодити філе і зробити його менш соковитим.
5. Пересмажування. Риба готується швидко, і якщо перетримати її на вогні, вона стане сухою і жорсткою.
6. Занадто багато борошна при паніруванні. Зайве борошно підгорає і надає страві гіркоти. Перед смаженням обов’язково струсіть зайве борошно зі шматочків риби.
Читайте також:
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Для вдалих робіт в саду та на городі потрібно стежити за фазами Місяця. Розповідаємо, коли…
Цей рецепт стане улюбленим: це печиво просто тане в роті, а готується дуже швидко.
Пенсійний фонд запроваджує ідентифікацію для всіх одержувачів соцдопомоги. Кому потрібно підтвердити свою особу.
Усі власники власних дач періодично розводять багаття. І гілки після поновлення крон дерев таким чином…