Раніше ми давали рецепт салату з млинцями, шинкою та сиром.
Салат із курячими сердечками – це легка у приготуванні, але напрочуд смачна страва, яка стане чудовою закускою чи доповненням до основного меню. Завдяки простим інгредієнтам та ніжному смаку, він сподобається навіть найвибагливішим гурманам!
Крок 1: Підготовка сердечок
Відваріть курячі сердечка у підсоленій воді до готовності. Після того, як вони охолонуть, наріжте їх смужками або кружальцями.
Крок 2: Маринування цибулі
Цибулю наріжте тонкими півкільцями. Залийте окропом на 1 хвилину, потім додайте 1 ст. л. оцту. Через 2-3 хвилини злийте рідину. Це зробить цибулю менш гіркою і більш ніжною.
Крок 3: Збірка салату
З’єднайте нарізані сердечка та мариновану цибулю в мисці. Додайте сіль, перець та заправте салат майонезом.
Крок 4: Настоювання
Салат повинен настоятися у холодильнику щонайменше 1 годину. Це дозволить інгредієнтам краще «подружитися» і зробить смак більш насиченим.
Подавайте салат охолодженим як закуску або доповнення до гарніру. При бажанні можна прикрасити свіжою зеленню.
Читайте також:
Аматорська астрономія за останні роки стрімко розвивається, і все більше людей прагнуть глянути на зоряне…
Портулак надзвичайно живучий бур’ян, якого вкрай важко позбутися. Ця рослина може стати великою проблемою для…
Сонячна активність зростає. Що прогнозують на вихідні?
ПФУ повідомив, кому з пенсіонерів доведеться щороку проходити перевірку. Розповідаємо про два способи підтвердити право…
Україні потрібен європейський підхід до догляду за літніми людьми. У парламенті запропонували створити нову систему…
В Україні збір дикорослих ресурсів регулюється законодавством. Йдеться не лише про гриби, а й про…