Раніше ми давали рецепт салату з млинцями, шинкою та сиром.
Салат із курячими сердечками – це легка у приготуванні, але напрочуд смачна страва, яка стане чудовою закускою чи доповненням до основного меню. Завдяки простим інгредієнтам та ніжному смаку, він сподобається навіть найвибагливішим гурманам!
Крок 1: Підготовка сердечок
Відваріть курячі сердечка у підсоленій воді до готовності. Після того, як вони охолонуть, наріжте їх смужками або кружальцями.
Крок 2: Маринування цибулі
Цибулю наріжте тонкими півкільцями. Залийте окропом на 1 хвилину, потім додайте 1 ст. л. оцту. Через 2-3 хвилини злийте рідину. Це зробить цибулю менш гіркою і більш ніжною.
Крок 3: Збірка салату
З’єднайте нарізані сердечка та мариновану цибулю в мисці. Додайте сіль, перець та заправте салат майонезом.
Крок 4: Настоювання
Салат повинен настоятися у холодильнику щонайменше 1 годину. Це дозволить інгредієнтам краще «подружитися» і зробить смак більш насиченим.
Подавайте салат охолодженим як закуску або доповнення до гарніру. При бажанні можна прикрасити свіжою зеленню.
Читайте також:
Юлія Свириденко – новий прем'єр України. Без коси, популізму та політичного театру, але з програмою…
Деяким українцям уряд планує встановити нові виплати у сумі 7 тисяч гривень.
У серпні вдала риболовля залежить не тільки від місця, а й від дати. Місячні фази…
Щороку вимоги для виходу на пенсію в Україні стають суворішими. Якщо раніше вистачало 15 років,…
Новий порядок: посвідчення осіб з інвалідністю більше не потребують термінової заміни. Пояснюємо, що змінилося.
Бажаєте здивувати близьких ароматною закускою? Ці помідори по-корейськи готуються без варіння і вже за ніч…