Раніше ми давали рецепт салату з млинцями, шинкою та сиром.
Салат із курячими сердечками – це легка у приготуванні, але напрочуд смачна страва, яка стане чудовою закускою чи доповненням до основного меню. Завдяки простим інгредієнтам та ніжному смаку, він сподобається навіть найвибагливішим гурманам!
Крок 1: Підготовка сердечок
Відваріть курячі сердечка у підсоленій воді до готовності. Після того, як вони охолонуть, наріжте їх смужками або кружальцями.
Крок 2: Маринування цибулі
Цибулю наріжте тонкими півкільцями. Залийте окропом на 1 хвилину, потім додайте 1 ст. л. оцту. Через 2-3 хвилини злийте рідину. Це зробить цибулю менш гіркою і більш ніжною.
Крок 3: Збірка салату
З’єднайте нарізані сердечка та мариновану цибулю в мисці. Додайте сіль, перець та заправте салат майонезом.
Крок 4: Настоювання
Салат повинен настоятися у холодильнику щонайменше 1 годину. Це дозволить інгредієнтам краще «подружитися» і зробить смак більш насиченим.
Подавайте салат охолодженим як закуску або доповнення до гарніру. При бажанні можна прикрасити свіжою зеленню.
Читайте також:
У 2026 році в Україні змінюються умови виходу на пенсію за віком. Це може стати…
Різдво асоціюється з домашнім затишком й смачною випічкою, але не всі готові проводити години на…
Під час опалювального сезону частина споживачів може отримати грошову компенсацію за спожиту електроенергію. Виплати здійснюють…
Під час вимкнень світла багато людей інстинктивно тягнуться до смартфона. Лікарі пояснюють, чому читання новин…
У сезон холодів багато людей стикаються з втомою та пригніченим настроєм. Лікарі звернули увагу на…
Світова тенденція здешевлення молочної продукції докотилася й до України. Споживачам це вигідно, але що буде…