Для приготування цієї страви краще використовувати фарш: так м’ясо готується швидше і виходить ніжнішим. Це ситна страва, яка підходить і для звичайного сімейного обіду, і для будь-якої урочистості.
М’ясо по-французьки на сковороді з картоплею зручно готувати невеликими порціями.
Читайте також:
В Україні кожен власник житла зобов'язаний проводити повірку лічильників води раз на чотири роки. Це…
Якою буде синоптична ситуація в країні в понеділок, 21 липня?
Важливо у дні з магнітними бурями та напередодні приділяти особливу увагу здоров'ю
Бутербродниця чи сендвічниця – незамінний помічник на кухні, особливо якщо в будинку є школярі чи…
Багато хто вважає, що головне просто виспатися. Але лікарі стверджують: поза уві сні може бути…
Facebook став на шлях очищення: мільйони профілів видалені, і це лише початок. Розповідаємо, як не…