Раніше ми давали рецепт найсмачнішого різдвяного печива з глазур’ю.
Пісочне тісто чудово поєднується з різними додатками — шоколадом, горіхами, цукатами чи варенням. А у своєму базовому варіанті без добавок воно залишається фаворитом багатьох господинь.
Цей рецепт стане знахідкою для тих, хто цінує швидкість і простоту в приготуванні, але не хоче поступатися якістю. Готувати пісочне печиво можна навіть разом із дітьми, адже робота з м’яким тістом і створення формочок приносить радість усій родині.
Готуйте із задоволенням і діліться теплом домашньої випічки з рідними!
Вас також можуть зацікавити новини:
23 травня в Україні відзначають День Героїв, День морської піхоти, Всесвітній день спортивної боротьби. Віряни…
Держава оплачує частину комуналки: розповідаємо, кому надають пільги і як їх отримати.
23 травня сухо та сонячно, крім одного регіону: дощитиме лише у західних областях.
Розумні годинники не тільки показують час, а й виконують безліч інших функцій, які роблять наше…
Що чекає на метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Досвідчені кухарі знають маленький секрет смачного плову. Щоб плов вийшов чудово ніжним та смачним, потрібно…