Новини

Делікатесний салат з кальмарів з плавленим сиром: врахуйте тільки один нюанс, щоб не зіпсувати страву

Салат з кальмарів з плавленим сиром

Інгредієнти:

  • кальмари – 300 г,
  • яйця – 2 шт.,
  • зелень,
  • сирок плавлений – 1 шт.,
  • часник – 2 часточки,
  • майонез.

Приготування:

  1. Тушки кальмарів вимити, видалити нутрощі, очистити від плівочки і видалити хрящову пластинку; відварити кальмари, опустивши в киплячу підсолену воду і варити 2 хвилини з моменту закипання.
  2. Кальмари вийняти з відвару, охолодити і порізати ламкою.
  3. Плавлений сирок натерти на крупній терці (сирок заздалегідь добре охолодити в холодильнику).
  4. Яйця відварити і порізати кубиками.
  5. Зелень дрібно порізати.
  6. Часник пропустити через прес і змішати з майонезом.
  7. З’єднати кальмари, сир, яйця, зелень.
  8. Заправити салат майонезом, змішаним з часником.

P.S. Щоб ваш салат вдався і ви насолодилися ніжним смаком кальмара, врахуйте одну маленьку, але дуже важливу деталь: не переваріть морепродукт, інакше він стане гумовим.

Спробуйте й інші смачні та корисні рецепти:

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на п’ятницю, 6 червня

6 червня очікується погода без опадів, за винятком західних областей. У п'ятницю буде дуже тепло,…

05/06/2025 22:16
  • Новини

Магнітні бурі на п’ятницю, 6 червня 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

05/06/2025 21:48
  • Статті

Як кохання та пісні Павла Зіброва повернули українського журналіста до життя

У День Незалежності 2024 року російський ракетний удар по Краматорську став трагічним для журналістської спільноти.…

05/06/2025 20:58
  • Статті

Таємниці Зелених свят: згадаємо обряд «водити Куща» та закликаємо щедре літо

Тиждень зелених свят в Україні здавна пов’язують із силами живої природи та відродженням життя.

05/06/2025 19:59
  • Новини

Кому негайно потрібно пройти медогляд: попередження МОЗу

МОЗ нагадує про необхідніить медогляду дня деякизх категорій українців.

05/06/2025 18:58
  • Новини

Ви куштували смажену редиску? Шеф-кухар рекомендує

Молоду редиску ми звикли їсти у свіжому вигляді - цілою або в салаті зі сметаною.…

05/06/2025 17:59