Вівторок, 30 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЛюди, які регулярно їдять рибу, набагато рідше впадають у депресію: готуємо суп...

Люди, які регулярно їдять рибу, набагато рідше впадають у депресію: готуємо суп із риби з грибами

Этот материал также доступен на русском языке
Риба та багато морепродуктів — дуже важлива складова повноцінного раціону. У рибі у великій кількості містяться поживні речовини, яких не вистачає більшості людей: високоякісний білок, йод, вітамін D, різні мінерали.

Нагадаємо, ми розповідали, як смачно приготувати рибу в духовці – на запах збігуться всі: два основні інгредієнти – і максимум задоволення.

Суп із риби з грибами

Пропонуємо вам цікавий рецепт супу, який можна приготувати з риби. Особливий смак і аромат цього супу надають гриби. Готується суп із риби з грибами дуже просто та досить швидко. Варіант першої страви на обід, на яку довго чекати не доведеться.

Інгредієнти

Філе риби на вибір – 600 грамів, цибуля – 1 штука, морква – 1 штука, яйце – 1 штука, борошно – 1 чайна ложка, гриби – 100 грамів, петрушка, сіль, чорний перець, лимонний сік, олія – 3-4 столові ложки.

Приготування

  • Очищені та дрібно нарізані моркву та цибулю посолити і тушкувати кілька хвилин у рослинній олії.
  • Додати ціле філе риби, перевернути через 5-6 хвилин і продовжувати тушіння ще 5-6 хвилин, після чого вийняти філе.
  • Тушковані овочі залити 5 склянками підсоленої води і довести до кипіння, потім протерти крізь сито разом з рідиною.
  • Додати очищені та дрібно нарізані гриби і варити при слабкому кипінні 20 хвилин.
  • Борошно розвести в холодній воді і влити в суп. За 5-6 хвилин додати філе риби.
  • Суп посолити за смаком і зняти з вогню, заправити збитим яйцем і лимонним соком, посипати чорним перцем і дрібно нарізаною петрушкою.

Перед подачею на стіл додати вершкове масло.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні