Багато господинь готують тісто для пельменів із води, борошна, солі. А от від яйця відмовляються і дарма. Саме яйце робить тісто еластичнішим і воно не пливе. Звичайно, якщо у вас хороше борошно, то можна яйце і не додавати, але останнім часом купити якісне борошно досить складно. Ще не встигнеш замісити тісто, а воно вже розпливлося по столу.
Читайте також: Усього півтори чайної ложки секретного інгредієнта та тісто на чебуреки вийдуть ідеальними
Вас також можуть зацікавити новини:
Спостерігаючи за сюрпризами природи, ми стурбовано прикидаємо, скільки коштуватимуть фрукти та ягоди, чи буде врожай…
Пенсіонери та люди з інвалідністю у травні продовжують отримувати грошову допомогу від ВПП ООН. Що…
Кекси - це не тільки звичний солодкий десерт. На основі яєць можна готувати дуже смачні,…
З 1 червня у "Дії" з'являться платні функції: "Дія" починає монетизувати послуги
Фахівці перевіряють вакансії, розміщені роботодавцями та кадровими агентствами.
Розсада добре прижилася, але з настанням спеки, незважаючи на поливи, кущики починають в'янути, а листя…