Раніше ми писали, якщо в будинку є кефір та сир, розумні господині готують на сніданок оригінальну випічку.
Відчуйте магію турецької кухні з цим рецептом домашнього тонкого лаваша! Лаваш настільки прозорий і ніжний, що його легко готувати навіть без духовки та дріжджів. Цей хліб давно став універсальним інгредієнтом для безлічі страв – від шаурми до піци чи рулетів.
Наш рецепт розкриє всі секрети приготування: інгредієнти прості, а результат – приголомшливий. Тонкий, м’який, ароматний лаваш ідеально підійде для перших і других страв, закусок і навіть десертів.
Готовий лаваш виходить ніжним і гнучким. Зберігайте під серветкою, щоб він не висох. Насолоджуйтеся смаком, готуючи шаурму, рулети або навіть чіпси. Смачного!
Читайте також:
Відомий благодійний фонд оголосив про видачу грошової допомоги українцям. Хто її може отримати та як…
В Україні досить дивно вирахували норми прожиткового мінімуму для громадян. Так, жінці належить дві сукні…
Частина пенсіонерів можуть отримати спеціальні надбавки до пенсійних виплат від держави. Що саме передбачає пенсійне…
Вирішили заламінувати документ «про всяк випадок»? Можливо, дарма — це може стати причиною багатьох проблем.…
Неправильно обрана сіль здатна зіпсувати всю зимову заготівлю. Дізнайтесь, яку сіль не варто використовувати.
Мінімальний страховий стаж, який дозволяє українцям вийти на пенсію, становить 15 років. А що робити…