Раніше ми писали, якщо в будинку є кефір та сир, розумні господині готують на сніданок оригінальну випічку.
Відчуйте магію турецької кухні з цим рецептом домашнього тонкого лаваша! Лаваш настільки прозорий і ніжний, що його легко готувати навіть без духовки та дріжджів. Цей хліб давно став універсальним інгредієнтом для безлічі страв – від шаурми до піци чи рулетів.
Наш рецепт розкриє всі секрети приготування: інгредієнти прості, а результат – приголомшливий. Тонкий, м’який, ароматний лаваш ідеально підійде для перших і других страв, закусок і навіть десертів.
Готовий лаваш виходить ніжним і гнучким. Зберігайте під серветкою, щоб він не висох. Насолоджуйтеся смаком, готуючи шаурму, рулети або навіть чіпси. Смачного!
Читайте також:
Популярність рослинного молока зростає. Чим особливий цей напій і чи може він замінити коров’яче молоко?
Українці можуть отримувати не лише пенсію, а й певні пільги та доплати. Сьогодні розповідаємо, як…
Наш організм улаштований так, що навіть крихітні молекули можуть відігравати величезну роль. Коензим Q10 -…
У п'ятницю до України зайде активний циклон середземноморського походження.
Якою буде геомагнітна обстановка і що говорять астрофізики про можливість магнітних бур 22 серпня?
Щоб речі зі штучним пухом довго залишалися теплими та акуратними, важливо правильно їх прати та…