Раніше ми писали, якщо в будинку є кефір та сир, розумні господині готують на сніданок оригінальну випічку.
Відчуйте магію турецької кухні з цим рецептом домашнього тонкого лаваша! Лаваш настільки прозорий і ніжний, що його легко готувати навіть без духовки та дріжджів. Цей хліб давно став універсальним інгредієнтом для безлічі страв – від шаурми до піци чи рулетів.
Наш рецепт розкриє всі секрети приготування: інгредієнти прості, а результат – приголомшливий. Тонкий, м’який, ароматний лаваш ідеально підійде для перших і других страв, закусок і навіть десертів.
Готовий лаваш виходить ніжним і гнучким. Зберігайте під серветкою, щоб він не висох. Насолоджуйтеся смаком, готуючи шаурму, рулети або навіть чіпси. Смачного!
Читайте також:
Адміністративний арешт майна — крайній засіб впливу на порушників податкових забов'язань. Ось коли його застосовують.
Що робити з комунальними боргами, якщо ви переселенець, а квартира лишилася на окупованій території? Пояснюємо,…
Прибираючи квітник до зими, не поспішайте викидати зів’ялі рослини. Правильний догляд восени допоможе захистити сад…
Простий спосіб контролювати свій страховий стаж. ПФУ нагадав українцям, як перевірити сплату внесків.
Усього кілька інгредієнтів, мінімум часу — і у вас на столі розкішний італійський торт, що…
Пенсії в Україні підвищили на 11,5%. У Пенсійному фонді пояснили, від чого саме залежить розмір…