З неї можна готувати безліч смачних та корисних страв. Наприклад, румунську запіканку, рецепт якої ми сьогодні вам запропонуємо.
Запіканка з фаршем та капустою – дуже ситна страва. Приємну пікантність у його смак додає використання квашеної капусти та сметани.
Запікати приблизно півтори години при температурі 180 градусів.
Читайте також:
30 травня в Україні відзначають День степу, День жіночої емансипації, Всесвітній день боротьби з астмою…
Українці, які постраждали через війну, зможуть отримати грошову допомогу від Пенсійного фонду. Про умови та…
Пошук роботи в міжнародній компанії може здатися складним завданням, особливо якщо ваша англійська далека від…
Прогнозується підвищена геомагнітна активність. Чи будуть магнітні бурі цього дня?
30 травня у західних областях без опадів (крім Чернівецької області), в інших регіонах переважно дощ.…
Яйця - один з найпопулярніших і цінних продуктів харчування. Ми вживаємо їх окремо та у…