З неї можна готувати безліч смачних та корисних страв. Наприклад, румунську запіканку, рецепт якої ми сьогодні вам запропонуємо.
Запіканка з фаршем та капустою – дуже ситна страва. Приємну пікантність у його смак додає використання квашеної капусти та сметани.
Запікати приблизно півтори години при температурі 180 градусів.
Читайте також:
Через банальні помилки в платіжках кошти можуть не зарахуватися, а ви – отримаєте борг. І…
Навіть найдорожчий смартфон не витримає цих шкідливих звичок. Але більшість власників навіть не підозрюють, що…
Кетчуп – улюблений соус багатьох українців. Його додають до м'ясних та овочевих страв, подають до…
У березні 2025 року в Україні відбулася чергова індексація пенсій. Виплати було збільшено на 11,5%.…
15 липня липнева спека місцями послаблюватиметься короткочасними дощами та грозами по регіонах країни.
Які рекомендації допоможуть почуватися краще у дні з магнітними бурями?