Щоб тортилья у вас вийшла за вищим розрядом, треба врахувати деякі дрібниці: яйця посолити до картоплі, використати багато олії та не смажити на великому вогні.
«Картопля — 450 грамів, цибуля — 1 штука, рослинна олія — 80 мілілітрів, сіль — 0,5 чайної ложки, яйця — 5 штук, перець — за смаком.
Якщо залишилася зайва олія, злити її, залишивши трохи.
Готувати ще кілька хвилин до готовності, зняти з вогню і дати постояти. Акуратно викласти тортилью на тарілку й подавати. Смачна як у гарячому, так і в холодному вигляді».
Світлана Володимирівна, Київська обл.
Вам буде цікаво:
Якою буде космічна погода? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Здоровий сон – це основа гарного самопочуття.
Яйце, цукор і борошно - все просто, але бісквіт не піднімається, то тріскається, то осідає.…
Зміна сезону часто викликає посилення симптомів хронічних шкірних захворювань: екземи, псоріазу, грибка, алергії.
Великодній святковий стіл без домашньої ковбаси уявити важко. А ось приготувати її легко та нескладно.
Перш ніж підписувати будь-які фінансові документи, важливо розуміти, на що саме ви погоджуєтеся, які умови…