Щоб тортилья у вас вийшла за вищим розрядом, треба врахувати деякі дрібниці: яйця посолити до картоплі, використати багато олії та не смажити на великому вогні.
«Картопля — 450 грамів, цибуля — 1 штука, рослинна олія — 80 мілілітрів, сіль — 0,5 чайної ложки, яйця — 5 штук, перець — за смаком.
Якщо залишилася зайва олія, злити її, залишивши трохи.
Готувати ще кілька хвилин до готовності, зняти з вогню і дати постояти. Акуратно викласти тортилью на тарілку й подавати. Смачна як у гарячому, так і в холодному вигляді».
Світлана Володимирівна, Київська обл.
Вам буде цікаво:
Інтернет-шахраї не дрімають: крадуть гроші з карток та видають себе за банківських працівників.
Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…
На найближчому пленарному тижні Верховна Рада України розгляне питання про продовження воєнного стану та загальну…
Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…
В Україні майже кожен п'ятий пенсіонер отримує виплати за спеціальним законодавством. Але вже незабаром система…
Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…