Щоб тортилья у вас вийшла за вищим розрядом, треба врахувати деякі дрібниці: яйця посолити до картоплі, використати багато олії та не смажити на великому вогні.
«Картопля — 450 грамів, цибуля — 1 штука, рослинна олія — 80 мілілітрів, сіль — 0,5 чайної ложки, яйця — 5 штук, перець — за смаком.
Якщо залишилася зайва олія, злити її, залишивши трохи.
Готувати ще кілька хвилин до готовності, зняти з вогню і дати постояти. Акуратно викласти тортилью на тарілку й подавати. Смачна як у гарячому, так і в холодному вигляді».
Світлана Володимирівна, Київська обл.
Вам буде цікаво:
Щомісячна надбавка до сімейного бюджету доступна всім – для цього потрібно зареєструватися у спеціальній державній…
Хочете випробувати адреналін, торкнутися таємниць природи і побачити дива, приховані глибоко під землею? Для цього…
Частина пенсіонерів залишилася без доплат до пенсії. У Мінсоцполітики повідомили, чому виплати припинені і чи…
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…